Hagynád a hordozóban, vagy kivennéd?
Van egy 4 éves és egy 2hónapos kislányom. A kicsi 6-kor ébred, 6.30kor eszik. Utána vagy ébren van egy órácskát, vagy bealszik. A nagy 7kor ébred, 7.45kor irány az ovi. a kicsi hordozóban van ilyenkor, mert autóval megyünk az oviba. Tehát a kicsi bealszik max 8kor a hordozóban. Utána (már kipróbáltam mindkét verziót) ha hazajövünk és kiveszem a hordozóból, hogy az ágyra fektessem, akkor felébred. Ha meg nem veszem ki belőle, nem nyúlok hozzá, 11-12 óráig is alszik. Tehát kivennéd a hordozóból 8.30kor a kicsit, vagy benne hagynád, hogy aludjon ameddig csak akar?
Köszönöm a válaszokat.
Hagynám békén, hadd aludjon, ez úgyis csak átmeneti állapot, nem lesz mindig így.
Ha majd jön a hideg idő, nyisd rá az ablakot, vagy tedd ki az erkélyre úgy ahogy van.
nálunk a gyerekorvos azt mondta, hogy ebben a korban max. 2 órát legyen a hordozóban egyhuzamban
ha felébred, nem tudod visszaaltatni?
Benne hagytam mindig.
Télen is,csak akkor a melegebb ruha helyett alaposan bebugyolálva vittem el a kocsiig,és vissza a házba,igy csak a plédet kellett leszedni róla,és nem kellett öltöztetni,alhatott nyugodtan.
Nem fog jelezni, nem a kenyelmetlensegrol szol ez, irta valaki, hanem mert rosszat tesz a gerinc fejlodesenek...
Egyszer-ketszer nincs gond azzal, ha benne marad, de minden nap nagyon sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!