Ebben a hordozóban hol van, hol lóg ki a baba lába? A másodikról mi a véleményed, tapasztalatod?
2013. júl. 6. 16:31
1/9 anonim válasza:
A 2. jó, bár a fekve hordozást én nem javaslom, nem túl egészséges, ráadásul nem vagyok paramami, de bizony aggódnék, hogy megfullad a gyerek ( nagyon kevés eset van amikor kendőben fulladt meg a gyerek, de amiről hallottam, az mind ilyen pózban volt)
Az 1. linken lévő hordozót nem venném meg.
Szerintem egy fura, guggoló-ülő pózban lehet, ráadásul a szülőnek háttal, nem adnék ilyenért pénzt.
Nekem kendő és mei tai van, imádom mindkettőt, az első 6 hónapban a kendőt használtam napi szinten, azóta mei tai-al mászkálok, gyerekkel a hátamon.
2/9 anonim válasza:
Az első nem tetszik,nem vennék ilyet.
Amazonas hordozókendőm van.Nagyon szeretem,de ahogy a 2. képen van felkötve én úgy nem kötném fel.
3/9 anonim válasza:
Én egyiket se venném meg. Azt javaslom, hogy hordozó kölcsönzőbe menj el, próbálj ki több darabot és utána dönts. (Meg van az ok amiért nem szimpatikusak a linkelt hordozók, csak nincs időm most kifejteni)
4/9 Kerria válasza:
Nekem a 2. van... nem szeretem. Mutatták hogy kell helyesen feltenni, de valahogy nem érzem benne biztonságban a babámat. Vettem inkább egy csatos hordozót, ez stabilabb, jobban tartja a gyermeket.
5/9 anonim válasza:
Egyiket sem választanám, nekem mei tai-om van,nagyon szeretem,és sokféleképpen meg lehet kötni, lehet benne, elől,hátul,csípőn hordozni!
6/9 anonim válasza:
A Mei tai-al annyi bajom van,hogy az újszülöttnek nem való...Viszont a sima hordozókendőt újszülött kortól lehet használni.Meg kell tanulni rendesen megkötni és sokáig használható elől,hátul, csípőn...
7/9 anonim válasza:
Én sem venném meg egyiket sem, nekem sima mei tai-om van nem csatos.Ha ujjszülöttkortól akarod használni, arra a rugalmas kendő való.Minden városban vannak hordozós klubbok, próbálj csatlakozni és kipróbálni pár fajtát, aztán dönts.Lehet bérelni is havi párszáz forintért.
8/9 anonim válasza:
Itt van az oldal, ahol meg tudod nézni, hogy a te városodban van-e klubb.van még sok hasznos infó is ezen az oldalon. [link]
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, neked meg különösen, kedves Utolsó válaszoló!
2013. júl. 9. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!