Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit vegyek 1 éves iker unokáim...

Mit vegyek 1 éves iker unokáim születésnapjára?

Figyelt kérdés
2013. okt. 6. 16:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Az édesanyjukat kérdezd meg, minek örülnének ő és a gyerekek is.
2013. okt. 6. 16:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Én valami fejlesztő játékot vennék.
2013. okt. 6. 16:40
 3/8 anonim ***** válasza:

Az én fiam hangszer-készletet kapott. Valami hasonló lehet jó lenne, mert ugye közösen is zenélhetnek, meg mivel több hangszer van benne, ezért egyszerre de két felé is tudnak zenélni. Ilyen korba már fogékonyak a zenére, mondókákra. Vannak páros hangszerek (rumba tök, kéz-láb csörgők), vagy amit ketten is csinálhatnak közösen (triangulum, xilofon).

1 éves anyukája

2013. okt. 6. 18:06
 4/8 anonim ***** válasza:

Bármit is veszel, kettő legyen, lehetőleg színben, formában ugyanolyan. Ez után kezdődik majd a "de nekem az kell, ami a tesónál van!" korszak. Őrült balhék lesznek belőle. :)

A legjobb, ha megkérdezed az anyukát, mire van szükségük.

2013. okt. 6. 18:30
 5/8 A kérdező kommentje:
Anyukájukkal nem szoktam beszélgetni évente 2-3 szor talizunk.
2013. okt. 6. 18:34
 6/8 anonim ***** válasza:
formabedobó, építőjáték valami nagyobb darabos, fakocka
2013. okt. 6. 23:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nem találkozol velük, akkor lehet valami kis jelképed ajándékot kellene venni, pl. 2 babát és adjál még mellé pénzt és eldöntik mire költik vagy kérdezd meg a fiadat (remélem jól értelmeztam és az anyuka a menyed?)
2013. okt. 7. 10:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen a menyem. Messze laknak ezért találkozunk ritkán.
2013. okt. 8. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!