2,5 hós kisfiam nem nyomja ki magát rendesen egyenes karokkal. Meddig"van idő erre"?
Figyelt kérdés
az az érdekes, hogy 6 hetesen már meg tudta csinálni, de mostanában egyáltalán. mintha nem is érdekelné, de olykor erőlködik, de nem megy neki.más helyzetekben egyébként szépen tartja a fejét. az is igaz, hogy nagyon nagy baba. már több,mint 6 kg (anyatejes) nálatok hogy voltak ezek a dolgok?2013. okt. 6. 11:22
1/5 anonim válasza:
Szerintem ráér fekvőtámaszozni majd ha már suliba jár.
2/5 A kérdező kommentje:
:) ez jó :)
2013. okt. 6. 11:27
3/5 anonim válasza:
nekem 6hós lesz lassan és most se mindig úgy nyomja ki :)
4/5 anonim válasza:
Bőven van ideje még. Én elvittem a babámat hasonló dolog miatt Dévényeshez, aki heti 1x kezelgette, a lányom visított, iszonyatos volt. 3 alkalom után elvittem a háziorvoshoz, aki burkoltan, de közölte, hogy mekkora hülye vagyok, nincs ennek a gyereknek semmi baja, a saját tempójában fogja csinálni a dolgait. És tényleg :) most egy éves, és alig érem utol, úgy rohan :) Ne kövesd el ugyanazt a hibát mint én, hacsak az orvos/védőnő nem látja úgy, hogy baj van, nyugodj meg és fogadd el, hogy minden gyermek más ütemben fejlődik.
5/5 anonim válasza:
nekem 6 hónapos és nemrég kezdte el kinyomni magát egyenes karokkal. A tiédnek még bőven nem "kell" tudni :) elég ha hason felve olyan 45 fokban meg tudja tartani a fejecskéjét, illetve háton fekve kicsit felhúzva nem csuklik hátra a feje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!