Nem eszik 4,5 hós babám rendesen. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Babám reggel megeszi az adagját.Később pedig kevesebbet eszik, evés közben sír, feszegeti magát és onnantól nem eszik. van amikor csak a felét eszi meg az adagjának, van amikor kicsit többet. Az egészet csak reggel és általában este eszi meg. Ez megy kb. 2 hete. Van egy ikertesója, ő rendesen eszik.
Volt már így valaki?
2013. aug. 23. 10:36
1/4 anonim válasza:
Fáj a hasa,vagy neki simán nem kell annyi.Két gyerek,két test,két személyiség,ne várd el hogy annyit egyen,mint a másik.Sőt az ízlésük is más lesz majd,lehet egyikük szereti a répát,másik nem.
2/4 A kérdező kommentje:
Eddig megette az adagját rendese, nem volt vele semmi gond.
2013. aug. 23. 10:43
3/4 anonim válasza:
CSAK TIPP:Én fogzásra tudnék gondolni.Reggel szerintem azért eszi meg a teljes adagját,mert az éjszakát átalussza és éhesen ébred,az estit meg azért,mert egész nap fél adagokat eszik,és éhes lesz már estére.De ha csak evés közben ilyen nyűgös,és nincsenek más jelei a fogzásnak akkor fogalmam sincs.Nekem is első babám van.Bocsi,hogy nem tudtam rendes választ adni,csak gondoltam megosztom az én gondolatomat,hátha van benne valami.
4/4 anonim válasza:
Jó hogy megette eddig,de te is mindig ugyanannyit eszel minden nap?! Jöhet a foga neki egyébként,de nem kell akkor sem eröltetni.Hidd el ha éhes,meg fogja enni az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!