Pelenkatapasztalatok? Összehasonlitva dragabb, olcsobb markajut, az olcsobb miben, mennyivel rosszabb?
Figyelt kérdés
Pampers baby dry-t vettünk eddig (5 honapig), a nagynak vegig ez volt, neki sztem jo is volt. Akkoriban nem is volt idöm utananezni, mi van mas markakkal, es az ö böre eleg erzekeny, emiatt sem kiserleteztem massal. A 2. babanknak nincs szüksege popsikremre sem, viszont sokkal aktivabb, talan emiatt lehet, hogy minden kakinal ruhat is kell cserelni, igy nem vagyok elegedett, erdekelnenek masok tapasztalatai, amit elöre is köszönök!
(5 hos, mostani pelusa 9 kg-ig hordhato, ö 6 es fel kg-os.)
#Pelenkatapasztalatok #Pampers baby dry
2013. okt. 4. 22:32
11/12 anonim válasza:
A Mülleres az egyik legrosszabb! Annál még a lidl-s is jobb....szinte zizeg, olyan nylonos....A legjobb a libero, vagy a pampers.
12/12 anonim válasza:
Nekünk a Libero volt a legrosszabb, a DM-es és Rossmann-os társaival együtt. A Mülleres jobban bevált, mint a Pmpers. Szerintem érdemes kipróbálni őket. A Mülleresben nem tocsog reggelre a pisiben, mint a Pampersben.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!