Mit kell venni egy decemberben születő babának? Mikor lehet kivinni az utcára?
enyém december elején született. amikor hazajöttünk, a védőnő mondta, hogy ha karácsonykor menni szeretnénk akkor még ma kezdjem el az ablakot rányitni.
első nap 5 perc, majd 10... egészen 30 percig csináltuk ezt, utána másnap kivittem 5 percre, majd 10...
karácsonykor már mentünk is vele a családhoz, januárban meg 3-4 órákat kint aludt az erkélyen :)
ugyanazt kell venni mint más babának is, csak vastag-bélelt, hosszúujjú/szárú dolgokat, bundazsák, sapka, sál, és pokrócot mindig vigyél magaddal, ha fázna, legyen egy plusz réteg :)
Nekem a nagyobbik december közepi. Én plüssrugi párti vagyok, abban volt meg hosszú ujjú bodyban. Szerencsére bírta a hálózsákot, abban aludt. Lehet millió vastagságban kapni őket.
De én nem vittem ki én nem is vinném 3-4 hétnél előbb ki. Simán lehet -10 fok napközben, abból elég egy újszülöttnek 10 perc is. Boltba meg pláne nem vinném. Senki nem tud bevásárolni? Apuka, rokon, szomszéd?
2. vagyok. nekem se volt segítségem, nem kell ezt túlaggódni, -10 fokban is ki lehet vinni a babát :)
de jó ötletet írt a 7-es válaszoló, én is úgy csináltam, előre bevásároltam, lefagyasztottam ételeket, még kenyeret is, így nem kellett pár napos korában vinni.
de 2 hetesen már mentünk a kisboltba, nagy bevásárló központba nem vittem ameddig csak el tudtam ezt kerülni, azt elintéztem vasárnap mikor apa itthon volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!