Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek ez a babakocsi...

Szerintetek ez a babakocsi megfelelne egy decemberben születő kisbabának? Tudom hogy nem túl télies, de talán egy bundazsákkal már megfelelő a babának. Azért szeretnék hasonlót, mert ezek könnyűek, és nekem lépcsőznöm kellene vele.

Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 19:37
 1/8 A kérdező kommentje:
2010. jún. 17. 19:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tökéletes.Mi is ilyet használunk.Februárba született a kislányom és nem volt gond.Egy bundazsák,egy pléd és biztos nem fázik meg a pici!
2010. jún. 17. 19:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Van hozzá lábzsák, sok ilyen típus van. Nekünk mózeses volt, de abban is bundazsákban volt a kisfiam. Gyorsan kinőtte, nem tudtuk igazán kihasználni.

Nekem tetszik!

2010. jún. 17. 19:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ha meg engedsz még néhány kérdést, arra lennék kíváncsi hogy azon a képen ahol mélykocsis a lábzsák része hissza van hajtva egy picit a kupola résznél. Az érdekelne hogy azt fel lehet csatolni valahogy a kupolához, hogy védje jobban a széltől esetleg. Ne haragudj ha nagy butaságokat kérdezek, csak sehol nem találok ilyen képet, és első baba, és szertnék jól dönteni. És még annyi hogy a kerekei jók? Leget vele akár hóvan is közlekedni? Persze nem az 1 méteresben.
2010. jún. 17. 19:44
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves második válaszolónak is. Jók a mózeses kocsik is, csak többnyire nehezek. Meg hamar ki is növi, és utána nem tudok vele mit kezdeni.
2010. jún. 17. 19:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Nincs vissza hajtva.Ha el van döntve a háttámla,akkor az ad egy kis védelmet széltől,esőtől stb.Az biztos egy ilyen kocsiba jól be kell bugyolálni a babát.A kerekei viszont jók.Nem felfújható.
2010. jún. 17. 19:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekünk a mózesnél volt olyan, tudom miről beszélsz. Lehet, hogy ennél is meg áll magától, ha legombolod, már másik fajtánál is láttam ilyet. Most nézem, hogy a tolókart át lehet fordítani, vagy úgy rakod a kupolát a másik oldalra? Érdekes.

Nem tudod megnézni valahol?

2010. jún. 17. 20:03
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát a tolókarról nem láttam információt, de ahogy nézem a kupolát lehet átrakni. De erre csak a kerekekből tudok következtetni, mert ezekhez képest látszik hogy a kar a helyén maradt. Lehet hogy ezt most hülyén írtam le.
2010. jún. 17. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!