Mit tehetnék enyhén orrfolyós babámmal?
6 hós.
Voltunk dokinál,nem adott semmit,tanácsolni se tanácsolt semmit.Mert a tüdeje tiszta nem köhög stb.Épp csak folyik az orra,de engem zavar egy kicsit.Mit tehetnék vele?
Ezzel minek mentél feleslegesen orvoshoz???
Nem mosolygott?
Vírusos betegségnél semmi extra teendőd nincs, szívd az orrát ha szükséges és ha gondolod, adj neki Cebion cseppet.
Ha sárgás lesz a váladék akkor kezdj aggódni.
Hát érdekes nekünk ilyenkor a doki azért calcimuskot,fenistilt,cebiont,orsprét,orcseppet ír vagy javasol...
Szóval menj el patikába és vegyél tengervízes orrsprét azt fújd be az orába majd várj 1-2 percet utánna szívd le orszi porszival!Ezt csinálhatod korlátlanul amikor csak szükséges!Szívás után meg orcsepp de azt szigorúan csak napi 3x!
Azon kívül én még szoktam venni ezt a patikai orrkrémet ez egy kicsit kámforos ezt bekenem neki orrszívás után így jobban kap levegőt meg ez a duzzadt orrnyálkahártyát visszább húzza!
Ezen kívül a szobájába citromfűolajos párologtatás,ez baktériumölő!
Cebion 3*3 csepp mehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!