Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi van ha kényelmetlen helyzet...

Mi van ha kényelmetlen helyzetbe kerülök? Járt valaki így már két vagy többgyerekesek?

Figyelt kérdés
A minap eszembe jutott valami:4,5 éves nagyomért nap mint nap megyünk majd az oviba a hamarosan megszülető kicsivel.Reményeim szerint tudom úgy alakítani,hogy mielőtt indulnánk a kicsi enni fog,nade ennek ellenére mi van ha végigsírja majd az egész utat?2 körül fogunk indulni hogy fél 3ra odaérjünk,van kevés séta és közel 30 perces buszút.Ezen nagyon nem szeretnék változtatni,mert nagynak ezt ígértem meg,hogy ez így lesz,és nem szeretném tetőzni a biztosan bekövetkező(ha pici is de tuti lesz)féltékenységet.Csak délelőtt lennie az oviban annak nincs értelme,mert ahhoz messze van,é ezért találtuk ki hogy alvás után megyünk érte,most pocisan is így van.Persze ez csak feltételezés,de mi van ha pici valamiért t végigsírja a buszon az utat?

2013. okt. 3. 08:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
hát akkor sírni fog. tudom, hogy kellemetlen, de nem tudsz mit csinálni igazán. előbb utóbb hozzászokik a napirendhez. ne stresszelj ezen, kit érdekel, mit szólnak a buszon, nem szórakozásból ríkatod a gyereket
2013. okt. 3. 09:00
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
ha sírna a buszon,mert éhes,akkor megszoptatod. 30 perces út alatt kényelmesen jóllakik. lehet kultúráltan,nem mellet kicsapva etetni a gyermekedet. ez a világ legtermészetesebb dolga. de sztem a busz úgy elfogja a rázni,hogy eszébe sem jut majd enni :)
2013. okt. 3. 09:02
 3/7 anonim ***** válasza:
70%

szerintem nem te leszel az első-és az utolsó sem,akinek sir a babája a buszon.etesd meg indulás elött-és mehettek.egy darabig úgyis nézelődik,aztán biztos elalszik.esetleg kenguruban vidd-és akkor érzi,hogy ott vagy,tud aludni.én mondjuk a buszon nem etetném-pláne,ha elötte evett.

nekem az a gondom,h 4kor eszik a babám-utána teljes rohanás van-nehogy megszóljanak..

2013. okt. 3. 09:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 4 hónapos volt a fiam amikor az ovit kezdtük. Nem volt egyszerű összerakni a napirendet de egy hét után már úgy jött ki mindig a lépés hogy pont elaludt mire indultunk az oviba a nagyért. Reggel meg szegényt ébreszteni kellett, megetettem felöltöztettem és indultunk. általában a visszafele úton már aludt. odáig meg nézelődött. Ne aggódj ha sír is ne foglalkozz másokkal. Nem az számít hogy ők ott körülötted okosan azt gondolják hogy rossz anya vagy mert sír, hanem te tudod hogy azért sír mert még nem szokta meg ezt az új napirendet, még szokatlan neki ez az egész. Maradj higgadt és a kisbabád is hamar megnyugszik majd és megszokja hogy mikor mi jön. Ez jó mert így lesz egy fix pont a napotokban amihez a baba tudja majd igazítani, hogy mi is fog következni.
2013. okt. 3. 09:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha megeteted előtte akkor az éhséget ki tudod zárni. A hordozót én is javaslom, kényelmes, ott vagy, érzi a pici is,nem kell a babakocsit fel le cipelned, és abban jót tudnak aludni!! Akkor nincs baj, ha anya ott van és érzi ezt! Ezzel nem fog "rád szokni", csak megszokja, h ebben a világban is anya ott van mindig vele!
2013. okt. 3. 09:52
 6/7 A kérdező kommentje:

Igen én is gondoltam kengurura,csak attól félek bemelegszünk nagyon míg nagy öltözik meg ha kell nem tudok neki segíteni.És ugye kint hideg következik bent oviban meg nagyon meleg van.Kb 10-15 percet biztos ott töltünk.És a busz sem mindig egyforma,valamelyik fűt mint a kazán valamelyik meg nem tudja melyik a fűtés kapcsológombja..(Vidéki megyeszékhely)

Reggel egyébként nem mi visszük,legfeljebb tavasszal,apja munkába menet viszi autóval.

Köszi a nyugtató szavakat!

2013. okt. 3. 10:20
 7/7 A kérdező kommentje:
És ugye hiába nehezebb kocsival manőverezni,de öltöztetés megoldott.Amúgy könnyű vázszerkezetes babakocsi lesz,nem beszélve arról,hogy van hogy nagynak holmija van,amit kocsi aljába bele tudok majd tenni(ágynemű,gyümis doboz,esetleg koszos ruha)
2013. okt. 3. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!