11 hónapos babátok hogy eszik? Mert. A mi babánk csak úgy eszik ha játszik és sétál közbe etető székben meg sem marad kis örökmozgó. Nagyon kényelmetlen mit csináljak?
dettó
11 hónapos, és kb 2 hete tök nyűg az evés
ha kukót adok neki rágcsálni, akkor el van a székébe, de ha etetem, akkor sír, nyüszít, izeg mozog
nem engedem, hogy kiszálljon, ott kell maradnia, adok neki vmi játékot, pár percig el van, majd dobálózni kezd.
Zenét rakok be neki, akkor kicsit el van s akkor gyors lapátolom neki befele. Borzasztó.
Már próbáltam azt is, hogy adok neki kanalat és másik tálba kaját, hogy hátha ő akarná már enni, de nem.
egyes megmondta.
nem szabad engedni menni. most a világ felfedezése a lényeg neki. ha 2-3 kanálla eszik már nem hal éhen ha igazán éhes a következö étkezésnél enni fog, de 1-2 nap múlva tuti. midnenképpen legyen fix étkezés amikor ti is asztalhoz ültök, legyen hangulata az evésnek. ne engedd le, minimum néhány kanállal egyen.
ha most elengeded akkor még 3 évesen is szaladgálsz utánna a konyhában.
Enyém 10hónapos, és mivel még csak most kezdett mászni, és nem valami aktív még, én még mndig a hordozóban etetem, és tök szépen nyugodtan ücsörög, nyitogatja a száját és eszik. Semmi gond nincsen.
De lehet egy hónap mulva már nem ez lesz???
:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!