Keresztelőre milyen ajándékot szokás, illetve illik adni?
Figyelt kérdés
Párommal nemsokára keresztszülők leszünk és teljesen tanácstalan vagyok. Sose voltam még keresztelőn és fogalmam sincs, ilyenkor milyen ajándék lenne a legjobb.
Valami személyeset szeretnék, lehet kézműves dolog vagy népművészethez kapcsolódó.
Anyukám azt mondta, toronyórát láncostól... :) De minimum arany fülbevalót vagy ékszert. Én ezt túlzásnak tartom és ez már a keretünkbe sem férne bele.
Bármilyen ötletnek, tanácsnak nagyon örülnék!
2009. nov. 8. 13:48
21/28 anonim válasza:
Nem csak azért van az ékszer, hogy ráadjuk. Az neki egy örök, szép, értékes emlék. Az én kislányom is kapott már fülbevalót, 2 láncot meg medált de nem adom rá. Csak az fülije van amit belelőttek. Az nem arany.
22/28 anonim válasza:
Én a nővérem kislányának keresztelőjére ágyneműt vettem.Szép hercegnőset! És hozzá egy hercegnős plédet!Így a 2 volt 7500! Már 4 éves a lány, de mái napig használja őket, mert nagy méretet vettem, és szereti is!
23/28 anonim válasza:
Én annyira vissza taszítónak tartom az arany ékszert kisgyereknek akját láncot karkötőt,vagy a hasonló butaságokat amit a gyerek nem tud értékelni használni vagy játszani vele.Én ékszert csakis fülbe valót vagy borostyán láncot vennék,de a szülőket erről is megkérdezném,hogy örülnének-e neki.Egyébként mi minden keresztelésünkkor a gyereknek vettük az ajándékot,(3 kereszgyerekünk van)nem a szülőknek nézegetni vagy a vitrinbe.Nagyon jó ötleteket adtak,az ágynemű takaró,járék...stb...szerintem ilyesmi megfelelne és nem méreg drága.
24/28 anonim válasza:
mi a keresztszülöktől .fülbevalót kaptunk,de megbeszéltünk.Ha gondolod vegyél valami nagy plüsst,a páromnak még mindig megvan amit kapott és most a lányunk cincálja:-)
25/28 anonim válasza:
Arany kiskanál bele vésve a nevével. Vagy fübevaló, nyaklác, medál, karlánc, etetőszék, babakocsijáróka... nagyobb dolgokat
26/28 A kérdező kommentje:
Tegnap este beugrott valami: még régebben valahol láttam olyat,h. fényképből csinálnak ilyen festményszerű képet. Egy olyan a kislányról (és a szüleiről) egy szép keretben?
2009. nov. 11. 09:45
27/28 imager válasza:
vicces babapólót vagy baba bodyt!
28/28 anonim válasza:
Mi egyedi névreszólü mesekönyvet kaptunk. Nagyon tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!