Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Keresztelőre milyen ajándékot...

Keresztelőre milyen ajándékot szokás, illetve illik adni?

Figyelt kérdés

Párommal nemsokára keresztszülők leszünk és teljesen tanácstalan vagyok. Sose voltam még keresztelőn és fogalmam sincs, ilyenkor milyen ajándék lenne a legjobb.

Valami személyeset szeretnék, lehet kézműves dolog vagy népművészethez kapcsolódó.

Anyukám azt mondta, toronyórát láncostól... :) De minimum arany fülbevalót vagy ékszert. Én ezt túlzásnak tartom és ez már a keretünkbe sem férne bele.

Bármilyen ötletnek, tanácsnak nagyon örülnék!

2009. nov. 8. 13:48
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Nem csak azért van az ékszer, hogy ráadjuk. Az neki egy örök, szép, értékes emlék. Az én kislányom is kapott már fülbevalót, 2 láncot meg medált de nem adom rá. Csak az fülije van amit belelőttek. Az nem arany.
2009. nov. 10. 12:47
 22/28 anonim ***** válasza:
Én a nővérem kislányának keresztelőjére ágyneműt vettem.Szép hercegnőset! És hozzá egy hercegnős plédet!Így a 2 volt 7500! Már 4 éves a lány, de mái napig használja őket, mert nagy méretet vettem, és szereti is!
2009. nov. 10. 14:35
 23/28 anonim ***** válasza:
Én annyira vissza taszítónak tartom az arany ékszert kisgyereknek akját láncot karkötőt,vagy a hasonló butaságokat amit a gyerek nem tud értékelni használni vagy játszani vele.Én ékszert csakis fülbe valót vagy borostyán láncot vennék,de a szülőket erről is megkérdezném,hogy örülnének-e neki.Egyébként mi minden keresztelésünkkor a gyereknek vettük az ajándékot,(3 kereszgyerekünk van)nem a szülőknek nézegetni vagy a vitrinbe.Nagyon jó ötleteket adtak,az ágynemű takaró,járék...stb...szerintem ilyesmi megfelelne és nem méreg drága.
2009. nov. 10. 15:57
 24/28 anonim ***** válasza:
mi a keresztszülöktől .fülbevalót kaptunk,de megbeszéltünk.Ha gondolod vegyél valami nagy plüsst,a páromnak még mindig megvan amit kapott és most a lányunk cincálja:-)
2009. nov. 10. 16:07
 25/28 anonim ***** válasza:
Arany kiskanál bele vésve a nevével. Vagy fübevaló, nyaklác, medál, karlánc, etetőszék, babakocsijáróka... nagyobb dolgokat
2009. nov. 10. 16:54
 26/28 A kérdező kommentje:
Tegnap este beugrott valami: még régebben valahol láttam olyat,h. fényképből csinálnak ilyen festményszerű képet. Egy olyan a kislányról (és a szüleiről) egy szép keretben?
2009. nov. 11. 09:45
 27/28 imager válasza:

vicces babapólót vagy baba bodyt!

[link]

2014. jan. 28. 21:14
 28/28 anonim ***** válasza:
Mi egyedi névreszólü mesekönyvet kaptunk. Nagyon tetszett.
2017. szept. 13. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!