Mekkora méretet hord egy 4 hós baba átlagban?
Ajándékot szeretnék venni,a baba 2500 g született de nem tudom megkérdezni mekkora méretet hord most.
Megírnátok a 4 hó körüli babátok méretét.
Köszönöm!
Pont ennyi idős korban nagyon nagy a szórás, mert a kis súllyal született babák közül is van, aki gyorsan behozza, és van, amelyik még egy jó darabig kisebb az átlagnál.
Nekem a legkisebb súllyal született gyerekem 2850-el született, az 56-osban is elveszett még, most megnéztem a képeket, 4 hónaposan még 62-est hordott.
Ha a Te ismerősöd is ilyen baba, akkor a 74-essel még talán egy éves koráig is várni kell. Ha meg téli a cucc, akkor pont mellé lőttél.
Ha mindenképpen ruhát akarsz venni, akkor esetleg vegyél egy rövid ujjú kombidresszt, azt nyáron is fogja tudni hordani, ha most esetleg túl nagy.
Pelenka csomagnak pl. mindig örülnek az anyukák. 3-as vagy 4-est ha veszel, az biztos jó lesz előbb utóbb, tuti fogyó eszköz. :)
Köszönöm a válaszokat!
Veszek 68 és 74-es méretet is!
Pelenkát már megvettem!
Köszi mégegyszer a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!