Ha teát adok cumisüvegből a babának ( 6 hetes) , el fogja fogadni utána a cicit? Vagy hogy itassam vele a hasfájás elleni teát?
Pohárból is meg tudod itatni vagy kiskanállal igy egy kicsit nehezebb de nagyon ügyesen tudnak inni.
Semmiképp ne cumisüvegből!!!
Én adtam a fiamnak teát, és utána ugyan úgy tudott szopizbni. Arra figyelj, hogy ne legyen nagy lyuk a cumin, én az Aventosat használtam, nagyon jól bevállt. Meg nekünk az első két hétben csak cumisüveg volt, mert már a legelső nap olyan véresre rágta a mellem a fiam, hogy nem tudott utána szopni, mert nyelte közben a véremet, és mondta a gyerekorvos, hogy akkor várjam meg, amíg begyógyul, mert a vértől hányni fog.
Annyi teát itass vele, amennyit elfogad, de két szopi között. Amikor már jóllakott, úgyse fogadja el, amikor meg kb. itt van a következő ideje, akkor meg ne a teával lakjon jól. De gondolom már azért valamennyire lehet tudni, hogy kb. mikor szokott szopni, és el lehet találni a kettő közötti időt.
Én sem adok neki cumisüveget, keresztanyámtól tanultam, aki 4 gyereket nevelt fel. Az első pillanattól kiskanál vagy pohár amiből kapja a vizet. Lányom 3 hetes, napi 2-3 alkalommal kap kiskanálból vizet, amennyit kér. Általában 4-5 kiskanál elég neki egy alkalomkor. Nekik is kell a folyadék, mert az anyatej-még az előtej is-zsíros, nem oltja úgy a szomjat.
A teát ne ízesítsd, natur add neki, és elég abból is pár kiskanállal evés előtt-de erről már mások is írtak itt, keress rá kicsit a tanácsokra:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!