Karrierista kisbabas anyukak! Erzitek neha azt, hogy elborul az agyatok a sok otthonulestol?
Azoktol kerdem foleg, akik szules elott latastol mikulasig dolgoztak (es szivesen csinaltak amit csinaltak!) es most csak a babat lassatok el es nincs is akire rabizni. Nem erzitek, hogy tompultok el agyilag ettol a mostani eletmodtol? Nem vagytok ingerlekenyek emiatt? Ez a nagy fordulat az eletetekben nem kezd nyomaszto lenni egy ido utan?
Imadom a gyerekem, de jo lenne azert neha, ha ki lehetne kapcsolodni ugy mint regen. Csak ulni es szotyizni, sokaig benntmaradni az irodaban, delig aludni hetvegen, stb.
Én nem tudom elképzelni,hogyan lehet hiányolni a munkahelyet...örülök,hogy egész nap csak a saját életemmel foglalkozhatok,a férjemmel,gyerekemmel,barátaimmal,családdal...én most érzem magam a legboldogabbnak! Nagyokat sétálunk,játszunk,tornázom,olvasgatok,barátnőzni,szeretek főzni,és hazavárni a Szerelmem...
sajnálom azokat,akik nem tudják félretenni egy kicsit a régi életüket,élvezni a gyereküket!!!!!!!!!
véleményt kérdeztél, leírtam. nekem nem hiányzik. vagy csak azt lehet írni, h húúúú, de nagyon is, az a hasznos válasz neked? akkor sem hiányzik, ez van.
1. voltam.
ááá, 1. ne izgasd magad, nekem hiányzik a meló mégis lepontoztak :) Gondolom azok akiknek nem hiányzik...
Pedig ez is csak azt mutatja, hogy nem vagyunk egyformák és ettől szép és kerek ez a világ! Képzeljétek ha mindenki rohanna vissza a melóhelyre, vagy mindenki otthon akarna maradni egyöntetűleg! Nem is tudnánk miről beszélgetni egy ilyen fórumon. Tök uncsi lenne az élet! Az a szomorú, hogy a másképp gondolkodást sokan ennyire nem tudják tolerálni, még egy ilyen kis közösségben sem, mint ez a fórum. Na mindegy, ezt már sokan megírták előttem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!