Aki használ légzésfigyelőt, tapasztalta már, hogy becsipogott éjszaka a picinél?
Persze, jó párszor volt ilyen. Az én babáim koraszülöttek voltak, és kisebb súllyal is jöttek világra. Így egyértelmű volt a használata. Amíg kicsik voltak, azért csipogott be többször (súly miatt), vagy mert olyan mélyen aludt, hogy csak felületesen vették a levegőt és nem úgy érzékelte. Én csak először kaptam ki őket, aztán már nem ijedtem meg, ha csipogott (sőt sokszor, csak csippant egyet, de nem riasztott) HA hallottam, berohantam hozzájuk, de csak rátettem a kezem, éreztem lélegzik, meghallgattam, kcisit felébresztettem már eleve ezzel és máris normálisan vették a levegőt. 3 hónapos korukig volt ilyen kb. Azóta egyszer sem csippant! Meg hát azóta már 6 kg körül vannak. (ez is számít)
Ja, és persze a legtöbbször az volt, hogy lemásztak róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!