Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagy baj, ha 10 hónapos fiam...

Nagy baj, ha 10 hónapos fiam nem "csipeget"?

Figyelt kérdés

Nem szed fel az ujjával gyakorlatilag semmit és nem teszi a szájába...a kiflit is korábban szépen fogta,majszolta,most már elkezd hisztizni, ha oda akarom neki adni, eldobja és tátja a száját,hogy adjam...:/

Amúgy játszón is simán letehetem,nem kell félnem,hogy azonnal mindent a szájába töm,inkább fogdossa,nyomkodja a dolgokat...nagy baj ez?

2013. szept. 27. 13:39
 1/3 anonim ***** válasza:

10 hónaposan az enyém se csipegett még, marokra fogta a falatot és úgy próbálta a szájába tenni. Most 11.5 hónapos, próbálgat már 2 újjal csipegetni, de még nem mindig sikerül így se.

Szerintem majd belejön a tied is, biztos Ő másban ügyesebb. Nem egyformák a bébik :).

2013. szept. 27. 16:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Az én 10 hónapos fiam sem csipeget.Ha nagyobb darab kiflit,vagy pl kekszet adok a kezébe,akkor azt a szájába teszi,harap belőle,de ha pici darabkákat rakok elé,azokat max szétnyomkodja a tenyerével,de felvenni se nagyon sikerül neki,nemhogy a szájába rakja.
2013. szept. 27. 20:06
 3/3 A kérdező kommentje:

köszi:)

csak első fiam már 9 hónaposan pakolta a szájába a pici falatokat,persze minden gyerek más,csak nem tudtam,hogy gond-e esetleg.

2013. szept. 27. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!