Éppenhogy járni tanuló babámnak (9,5hónapos) milyen utcai cipőt vegyek?
Figyelt kérdés
Leteszem, feláll, babakocsiban már nemigen ül el.
Szőröset, béleltet vagy béleletlent?
Mit gondoltok?
nem olcsó, ezért a dilemma.
2013. szept. 26. 20:57
1/8 anonim válasza:
Szerintem most még zárt béleletlent kéne venni,télre ,amikor már nagyon hideg van,akkor kell valami bundásabb.
2/8 anonim válasza:
Most még béleletlen magasabb szárú, bokát jl tartó, rugalmas talpó cipőt. Leginkább a superfitet javaslom.. Télre béleletet.
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm. megrendeltem egy ilyet.
cinege cipő oldaláról egy gyermekeknek való flexitalpú cipőt. linket nem enged küldeni.
2013. szept. 26. 22:18
4/8 anonim válasza:
Ú, a cinege nagyon rossz! Maga a cipő jó de minőségileg hihetetlen szemetet árulnak! Csak annyi h az ott vett puhatalpúnak kb. 1 hónap után levált a tépőzára mindkét oldalon, azt még hajlandóak voltak gariban elintézni, aztán rá 2 hónapra kilyukadt a talpa. Megírtam nekik, erre közölték h nem intenzív használatra van kitalálva a cipő és nem él a garancia. Ja az intenzív használat az volt h a járni még nem tudó gyerekre ráadtam kocsicipőnek, alig lépegetett benne. Szóval ha nem arra veszed h kitedd a polcra és nézegesd, akkor meggondolnám...
5/8 anonim válasza:
most vettem én is a kisfiamnak D D Step magas szárú béleletlen cipőt nagyon jó télre meg a bundásat majd.
6/8 anonim válasza:
D.D step drága de időtálló, jó áron tudod eladni. Szép kidolgozás, és nem utolsósorban az ortopéd orvosok is jónak tartják
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm, a két nagyobb rendszerint d.d. step cipőt kap, a legkisebbnek kicsit még nehéznek tartom és kemény talpúnak azt a cipőt.
egyébként tényleg jó, annak ellenére, hogy kínai.
egyébként nem olcsó 6-9 e ft között van.
2013. szept. 27. 20:07
8/8 A kérdező kommentje:
A cinege oldaláról freycoo cipőt rendeltem.
5.600ft
2013. szept. 27. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!