Ilyen esetben adnátok kölcsön babaruhákat?
Egyik ismerősömtől kb. 2-3 éve kapunk kölcsön fiamnak ruhákat, cipőket. Azt mondta ő nem teszi el, mert neki nem lesz több gyereke(férje meghalt). Mivel sok mindent hozott ezért én mindig vettem valamit az ő fiának, ruhát vagy édességet.
Most várandós, mert lett neki új párja és már többször mondta, hogy akkor most én adjak neki ruhákat, és a pihenőszékünkre is célozgatott. Van egy kislányom is, aki 14 hónapos, így minden fajta ruhánk van. Én a legtöbb dolgot eltettem tesóméknak és férjem tesójának, mondtam is nekik ha lesz gyerek odaadunk mindent.
Én úgy ledöbbentem, amikor kérte visszafele is a csaj a babadolgokat, mert én nem neki tettem el, és ha neki is kölcsön adok akkor mire a rokonokhoz ér már elég viseletesek lesznek.Nem tudom mi teendő legyek, segítsetek!
A múltkor a lányom lábán egy Nike cipő volt erre megjegyezte, hogy ez jó lesz az ő lányának is(ha lány lesz, még nem tudják a nemét), én úgy ledöbbentem, hogy hirtelen azt se tudtam mit mondjak!
Férjem szerint, mondjam meg nekik, hogy többet ne adjanak ruhákat nekünk, mert mi nem tudjuk kölcsönadni nekik, mert a családban többen is számítanak rá, és nyilván ők az elsők!
Köszönöm mindenkinek aki elolvasta és válaszol!
Ha van még vmi amit ő adott,azt add vissza.ÍGy illik
Lehet azt mondta nemkell már neki.de azért így illik.
Amit meg te vettél,és másnak szánod ?? Meglehet neki mondani hogy ennyi rucink van.mert sok a baba a családban.szét lett szórva..
Utolsó! Vett a kérdező az ismerős gyerekének vagy ruhát vagy édességet!!! Vissza adta amit kölcsön kapott, adott helyette mást is, hova még többet?
Kérdező! Én nyíltan megmondanám, hogy nem adom oda a pihenő széket vagy azt azt, mert neki ígértem XY-nak. Ennyi. (Ja, és a pihenőszék is el tud használódni, kifakul a huzat, elengedi a varrás, kiszedhetetlen folt lesz rajta főleg ha abban eteti a csemetét...)
Én is megbántam, hogy odaadtam sógornőmnek a kisruhákat... Mert ő meg tovább adta az unokatesójának a csodaszép kék rucikat... :/ Nálunk is jön a baba, és rohadt mérges vagyok, hogy másnál vannak a szebbnél szebb ruhák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!