Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, nektek mi a fontosabb...

Anyukák, nektek mi a fontosabb? Többi lent.

Figyelt kérdés
Az hogy a baba illatozzon a Gabi, Nivea, Johnsons és társaitól vagy inkább odafigyeltek a bőrére és mondjuk illatmentes vagy gyógyszertári esetleg természetes termékeket használtok neki?
2013. szept. 26. 10:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
rengeteg a bőrallergia és az ekcéma kisgyerekek, babák körében az illatositott termékek miatt. Mindneképp scak etrmészetes anyagokból készült termékeket kell használni, eleinte még a popsitörlő sem ajánlott bőven elég a langyos vizes vatta a pelenkázásnál.
2013. szept. 26. 10:59
 2/18 anonim ***** válasza:
Hát persze hogy a baba fontosabb :). Én is fürdetném illatos fürdetőkkel, de kiszárad tőle a bőre. Inkább még a gyógyszertárit használom, aztán majd próbálkozom valamikor.11.5 hónapos baba anyukája.
2013. szept. 26. 10:59
 3/18 anonim ***** válasza:
Négy éves fiamnak a gyógyszertári fürdetőt használom, születésétől kezdve nagyon száraz bőre van, ekcémára hajlamos. Akkor meg már a kicsit is azzal fürdetem, aki másfél éves.
2013. szept. 26. 11:03
 4/18 anonim ***** válasza:
35%

minél semlegesebb, annál jobb :) gyógyszertári fürdetőkrém... amúgy is szeretik nyalogatni a kezüket fürcsi közben, meg a szájuk sarkát, én inkább a semlegesre szavazok.

nálunk a lenor-sensitive adja a fincsi illatát (mindig mosom a ruciját, és mindig illatos a babci-ruha) na meg az a babaillat!

aki az ajtón belép, már ájuldozik, hogy babaaaaillat :)

ez a legjobb "párfűm" ne pacsuliztasd :)

nem biztos hogy érzékeny, allergiás rá, de felesleges, párszáz forint a receptes gyógyszertári, a baba úgyse testszagú :)

2013. szept. 26. 11:05
 5/18 anonim ***** válasza:
sose használtam ilyen illatos dolgokat,nem javasolja az orvos sem,mert nagyon érzékeny a bőre! Az már rég rossz ha a szülő az illatos gyereket választja az egészséges helyett!
2013. szept. 26. 11:15
 6/18 anonim ***** válasza:

Imádom a baba kozmetikumok illatát, de soha nem ez alapján döntöttem. Gyógyszertári popsikrémet használtunk amíg lehetett (hozzátáplálás miatt váltani kellett), gyógyszertári fürdetővel fürdik 6 hósan is.

Igan, kaptunk ajándékba Johnsons Sleep-es fürdetőt, azt szoktam rakni a vizébe, de nem vettem össze mindenféle vicket-vackot.

Vonzó a sok finom illatos kozm., de a baba fontosabb.

2013. szept. 26. 11:39
 7/18 anonim ***** válasza:
Számomra sokkal praktikusabbak a bolti babafürdetők, mert zuhany alatt fürdetem a babát, a gyógyszertári fürdető szerintem nagyon alkalmatlan erre. De mondjuk amíg kiskádban fürdött (kb 3 hétig), akkor sem használtam, nagyon nem szeretem.
2013. szept. 26. 11:46
 8/18 anonim ***** válasza:
3. vagyok. Én is úgy zuhanyoztatom a gyerekeket, a gyógyszertári fürdetőnek pedig az a technikája, hogy először bekened vele a gyereket és úgy mosod le róla, akár zuhany alatt, akár a kádban.
2013. szept. 26. 12:14
 9/18 anonim ***** válasza:

Én az illatosat szoktam venni- de nálunk egyik gyermek bőre sem érzékeny vagy allergiás, ekcémás- szerencsére.

De illatosból is próbálok minél természetesebbet választani. :)

Én a gyógyszertárit sosem szerettem- borzasztó az állaga... ledugul a kád tőle. A szaga is szörnyű.

2013. szept. 26. 12:29
 10/18 anonim ***** válasza:
nekunk illatmentes van kezdetektol,most 10 honapos.
2013. szept. 26. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!