10 hetes babám (4,5 kg) tápszeres. Mennyi folyadékot kell adnom Neki ebben a nagy melegben?
Figyelt kérdés
2008. júl. 4. 10:46
1/5 anonim válasza:
Szia!Két etetéskor többször rálehet kínálni pár korty vízet vagy teát.Ezt a tanácsot a gyermekorvosom mondta meg a babád fogja tudni,hogy mennyi folyadékra van szüksége.Véleményem szerint is többször kínáld rá nehogy egyszerre több mennyiségrt ígyon és kijöjjön belőle.Sok sikert.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Kínálom is rendszeresen és van úgy , hogy kortyonként egész nap elfogyaszt 2-2,5 dl folyadékot. Remélem ez nem túl sok/kevés. Végülis a székletével nincs gond, nem "higítja" fel ez a mennyiség.
2008. júl. 4. 10:57
3/5 anonim válasza:
Szia!Az első válaszadó vagyok ne aggódj tökéletesen elég a folyadék mennyiség amit adól.
4/5 anonim válasza:
Az én babám még csak 3 hetes lesz, de ha fennt van, mert nem alszik, akkor óránként cicit kér, ami elég fárasztó. Ennek ellenére sokszor nyűgös, kérne még, akkor szoktam neki vizet adni. Ő még nem iszik ilyen sokat, csak 4-5 kiskanállal, néha többet, de a kutacsa nincs ilyenkor beesve már. Kell nekik a folyadék, mert az anyatej zsíros. Szerintem ártani nem tudsz vele, ha eszik rendesen, és gyarapszik:-)Iszik amennyit kíván.
5/5 anonim válasza:
Szia! Mi is 10 hetesek vagyunk (tápszeresek), mi kb. 5-10 ml-ert iszunk vízből egy nap max. Szóval ne izgul, szerintem ők tudják mennyi kell nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!