Mennyi folyadékot kell kb. innia egy nap egy 7 hónapos tápszeres babának?
MÁSFÉL LITER??? Azt a mindenit! Testsúlya most tizede az enyémnek. Akkor nekem 15 litert kellene innom?
Nem a válaszodban kételkedek, kedves Első, köszönöm a segítségedet! Csak olyan rosszul hangzik... És eléggé kivitelezhetetlennek is. A fiam eszik 420ml tápszert és kb. 650 gramm egyéb kaját. Abból max. 3 dl lehet folyadék. Plusz tea és víz összesen kb. 3-4 dl per nap. Az még mindig csak egy liter...
Nekem is 7 hónapos a babám. 1,5 liter??? Tuti nem kell annyi, bár nem tudom, menniyt kéne. Az enyém nagyon keveset. Teából egy deci sem mindig fogy el egy nap...
Tápszer, meg ami a gyümölcsben, főzelékben van. Én nem méregetem, mert 2. gyerek és az első sem nagyon akart inni pluszban. Már megszoktam, és mivel van elég pisis pelenka, nem izgulok.
első vagyok.
tényleg rengeteg, én babám már 11 hós de még mindig nem jön össze sokszor a 1,5l :S
aztán lehet más orvos mást mond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!