Nem korai még az hogy felállt? Nektek mennyi idős volt a baba mikor felállt egyedül?
Kicsit annak tűnik, de hát mit csinálj vele... :)
Jól csinálod, tedd olyan helyre, hogy ne tudjon megkapaszkodni semmiben. :)
Az enyém 6 és fél hónaposan kezdett el kapaszkodva felállni.
Előtte kutyázott, meg valami kúszás-mászás keveréket csinált. Most 8 hónapos, nem maradt ki neki a mászás. Én is azt hittem, hogy ki fog maradni, de a kúszásból eljutott a mászásig, már nagyon gyorsan mászik mindenhova.
A fiam 5 hónaposan felült, 6 hónaposan már a bébycomp-ba /nem tudom hogy kell írni/ töltötte az ideje nagy részét. Sose mászott. 10 hónaposan elindult. Lehet, hogy gyors, de hát ugye nem olvassák el a könyveket, hogy mit mikor kéne csinálniuk. Ha a kislányod álldogál, hagyd neki. Nem tenné, ha nem érezné szükségét.
A fiam nemsokára 14, semmiféle negatív hatás nem tapasztalható.
Amit magától csinál nem baj!! Ne akadályozd ebben, ez hülyeség!! Majd csinálja később a mászást!! Nem minden baba könyv szerint fejlődik!!
Az én lányom 6 és fél hosan állt fel de akkor már kuszott mászott forgott. Most pár napja egyedül ücsörög 7 és fél hos!!
6 hónaposan kapaszkodva lépeget, de előtte mászott,kúszott és felült. Elvileg a mászsás fontos lenne.
tedd sokat a földre,hogy ne annyira tudjon kapaszkodni....
ügyes baba :)
köszönöm a válaszokat :)
azóta elkezdett mászni is hál' Istennek :)
teljesen olyan, mint én voltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!