Captiva pelenkakukás anyukák, ti is rájöttetek, hogy lehet más zacskóval után tölteni?
Akit érdekel a technikája szóljon és leírom ide.
:)
nekünk bevállt, nagyon szeretem, megkönnyíti a dolgot a pelusokkal.
Én így töltöm újra:
- Veszek szemeteszsákot (kb. 50 literest, müllerben kik-ben vagy valahol, nagyon olcsón.
- Kiveszem az utántöltő műanyag kis tartóját
- A zacskót középen úgy beleteszem, hogy a zacskószája körbefogja az utántöltő tartóját
-visszahajtom a zacsi száját a tartóra
-beleengedem a zacskót a dobozba és szépen a helyére teszem az utántöltő dobozát
-ráteszem a nyitó fedelet és kész
-ha teli van, csak leemelem a nyitófedelet és kihajtom a zacsit szétnyitom a dobozt és kiveszem. Nem kell vágni, csomózni, egyszerű és olcsó.
Bocs kérdező, hogy elveszem a posztod :-)
Első
Ugyan kedves első ez közérdek:)))))
A technika hasonló.Annyi ,hogy én 60l-es Dm-s megkötős szájú zacsit veszek.
Kiveszem a használt üres zacskótaró karikát a vödörből.
-A műanyag karikába belehúzom a zacsit(felül van a nyitható szárész)
-A zacsi száját kinyitom a műanyagkarika aljára hajtom(úgy,hogy betakarja az egészet a zacskó)
-Majd összehúzom a zacskót,úgy,hogy kb akkora legyen a lyuk mint a karika szája(hogy gond nélkül bele lehessen rakni a piszkos pelust)
-Bekötöm a zacskó száját
-Bepattintom a helyére a karikát
-Áthúzom a rugós záron a zacskót
-Lecsukom a fedelet és kész
Huhhhh... így nehezebb leírni mint gondoltam!
Remélem így érthető volt.
Ja,én nagyon szeretem,mert 4 napot tuti kibír és semmi szag nincs.
szupi milyen spórolósak vagyunk :-)
más praktikád nincs?
Üdv. első
Most konkrétan egy sem jut eszembe:(
És Neked???
:)
Köszi a tippet!
Ezért is nagyon jó ez a fórum!
Mi is Captivát használunk és irtó drága az utántöltő, de a párom eddig nem volt hajlandó "! kisérletezni"! Most h igy leirtátok a technikát, hátha rá tudnám venni, mert azért öt-hatezer Ft nylonzacskóért egy kicsit sok(k).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!