Mi volt az, amit megvásároltatok a babátoknak és végül rájöttetek, hogy felesleges volt?
nálunk a peluskuka(mert egyből vittem ki a nagy gyüjtőbe)
meg a pelenkázó-fürdetőszekrény.
ehelyett inkább egy anatómiai kiskádat,majd babaéket vennék.
Szia! Nekünk nem volt olyan.
Olyan volt amit kölcsönkaptam, és nem vált be: elektromos szobahinta.
elemes orszívó. 10.000 Ft volt, nekünk nem vált be.
Hordozókendőt nem szerette a fiam.
Belebújós pulcsik újszülöttkorban teljesen használhatatlanok, mert alig meri az ember mozgatni a babáját, csak a rugik, elől gombolós ruhák voltak jók.
Cumisüvegből is elég 1-szoptatás esetén felesleges a sok cumi.
Hirtelen ennyi.
Babaolló (ua, mint előző)
babafésű (nagy hajunk volt és koszmósodott, így a védőnő tanácsára körömkefét használtunk, az bevált)
gyógyszertári popsikenőcs (döglött hal szaga van, Sudocremet használunk)
Ülő-fekvőfelülettel kialakított kád ( csak a nagy vizet élvezte, ezt a fenékáztatósat nem)
Az elemes orrszívó egyáltalán nem vált be. A babaollóval kapcsolatban nekem is volt negatív élményem, de a dm-ben lehet kapni vékony ollót, azzal simán lehet vágni a körmét, nem olyan nagy bumpszli, mégis lekerekített. Más nem volt, ami felesleges lett volna.
ҝ
Nekünk semmi. Ollót eleve nem vettem, orrszívónk még mindig nincs (2,5 hós, nem volt rá szükség eddig).
Nekünk hagyományos babafürdőkádunk van a mosógép tetején, és 2 hete vettem bele olyan fürdető tartó izét (nem tudom a nevét, meg van emelve benne a baba kb 45 fokba, műanyag). Így megúsztuk a drága kádat (amibe öntve van az a valami).
Cumisüveg, cumi, gyógyszertári popsikrém (egy receptre írt a doktornő 3 tubust, szerencsére megvették, így nem maradt rajtam)
Babakádat helyhiány miatt nem vettem, 3 hétig lavórban fürdettem a babám, ahogy a kórházban is. Aztán vettem azt a maci alaku ültetőt a nagy kádba, ezt viszont maximálisan kihasználjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!