Minden nap szélcső a megoldás?
8 hetes a babám, és 2-3 hete nem bír magától kakilni. Szegény erőlködik, de nagyon néha csak puki jön, széklet egyáltalán, vagy csak kis foltot hagy a peluson.
Próbáltuk már az Infacolt, Bio gaiat, Gripe watert, hasra fordítjuk, melegítjük a pocit, de nem nagyon használ egyik sem. Így naponta legalább kétszer szélcsövezem, de van, hogy minden szopi után.
Mikor fog tudni magától kakilni? Egyáltalán szabad ennyi alkalommal szélcsövezni?
A biogaia segített a kisfiamnak anno, de legalább 10 napig kell adni hogy javulást hozzon. Addig próbáltad?
Esetleg glicerines kúp.
Kipróbálom a Laevolac szirupot. A Biogaiaból már a második üveget vettük meg, néha volt kakis pelus, mostanában egyáltalán. Szóval nekünk nem segített sajnos.
Kamilla teát is adtunk neki, de nem nagyon akarja inni.
Igen, anyatejes.
Köszönöm a segítséget !! :)
Én szükség esetén használtam szélcsövet, szerintem tök jó találmány. Néha többször kellett, néha egyáltalán nem, szóval igény szerint.
Nekünk sokat segített.
Csak anyatejes?
Mert akkor a napi 7 és hét naponta egy kaki között bármi lehet és minden normális. Nem kell minden nap kakilnia, én nem szélcsövezném. A végbélnyílás is érzékeny is szerkezet.
Ha tápszeres, más, de nem írtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!