Van másnak is ilyen rossz alvó babája? Van erre valami megoldás?
Kiságyban alszik? Egy szobában, vagy külön?
Fiam is rossz alvó, nálunk csak az együtt alvás jött be. Ha ott van velem, vagy köztünk simán végigalussza az éjszakát, a kiságyban (pedig egy szobában vagyunk) állandóan forog, felkel, felül, feláll, sír, stb., a nagyágyon semmi baja.
Nappal is együtt alszunk a nagyágyon. Ő is 1 éves lesz, de születésétől kezdve ez van. Már megszoktam.
Nekem 10 hós múlt, ennyire nem volt rossz alvó, mint a tiéd, de 6-8x mi is keltünk. Az áttörés az volt, amikor vacsorára fűrdés előtt fél órával jól megetettem húsos főzelékkel, ezt 7-8 hósan kezdtem el, elalvásnál még iszik kicsi tápszert. Utána már csak 1 óra körül kel, tápszert adok neki (lehet, hogy szomjas, mert néha felvizezem kicsit a 40 fokban-éjjel 30 fok megissza). Nálunk ez volt, mi sosem vettük ki a kiságyból, nem vittük a nagyágyba, nem volt miről leszoktatni.
Egyszer a védőnő azt mondta, hogy a rossz alvásért lehet a vashiány is felelős. Esetleg nézz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!