Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki hasonló cipőben járt mi...

Aki hasonló cipőben járt mi lett a megoldás? Gyomor gondok picibabánál

Figyelt kérdés
Kis lányom most féléves. Az első perctől kezdve bukott, és mikor orvoshoz fordultam kaptam tanácsokat, tápszert, meg hogy majd elmúlik, meg majd a szilárd táplálék. Sajnos semmi nem segített. Én eddig is mondtam hogy valami nem stimmelhet. Most már majdhogynem napi szinten hány. Ha szilárd kaját eszik, és utána szopizik, akkor annak rendszerint hányás a vége. Most szeretném elvinni egy alaposabb kivizsgálásra. Akivel már volt ilyen ott mi volt a gond? Mi lett a megoldás?
2013. aug. 20. 10:19
 1/2 anonim ***** válasza:
A kisfiamnak csak az antireflux tápszer segített, abból is a milumil Ar optima, plussz a szilárd táplálék. Most egy éves, és semmi gond nincs már. 5 hónapos korába írták fel ezt a tápszert neki és 3 hét alatt teljesen megszüntek a bukások. Mondjuk a fiam 2 hónapos korától tápszeres volt, de ùgy tudom anyatejes babáknak is írnak fel valamit.
2013. aug. 20. 20:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Nekünk legutóbb a Milumil Sinemil pépet írták fel, hogy azt etessem vele lefekvés előtt. Azonban az előírt mennyiség felét szoktam elkészíteni, mert annak is csak egy részét eszi meg. És persze csak valamilyen gyümölccsel keverve. Viszont az első éjszakai szopizás után ilyenkor mindig hányni szokott. Mindenesetre ma kértem időpontot a gasztroenterológiára, 20án remélhetőleg majd okosabb leszek. Csak hát addig is...
2013. aug. 21. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!