Mikortól ihatja a mi vizünket a baba? Fúrt kútból iszunk, nincs bevizsgálva.
Én a helyetekben meg nem innám.
Hisz te is érzed hogy nem oké a viz.
Te a vasat érzed,a mérőműszerek már mindenféle mást is mutatnak.
Anno megvettük a házat,volt kút is.
akik ott laktak,itták bőven.
Mi bevizsgáltattuk,öntözésre,wc lehuzásra alkalmas max,hosszú távon tönkreteszi a vesét.
Pedig nagyon jó ízű viz,pár kortyot kostoltam belőle.
Nem érzed ha baja van.
köszi a válaszokat!
nos a helyzet az,hogy az itteni vezetékes víz olyan hypószagú,hogy zuhanyzás közben már akkor is csípi az ember szemét,amikor még hozzá sem ért. szóval nem is köttetnénk be semmi pénzért. A kutat a férjem fúrta. Van egy jóminőségű szűrőmembránunk,amit évente cserélünk.
A terhesség alatt több nagy kivizsgáláson is részt vettem,számos teljes vérképet csináltak, gondolom,ha valamilyen érték magas lett volna, szólnak. Sőt! A doki írt fel vasat!
A gyereknek nem adom,amíg be nincs vizsgálva.
Azt azért megkérdezném, tudjátok-e, hogy a vezetékes ivóvizet a szennyvízből tisztítják? Amibe a kaki, pisi, a mosogatószer, a wc tisztítószerek, ételmaradékok,meg még kitudja mi kerül???
egyébként az,hogy saját kutunk van, mióta jelenti,hogy mélyszegénységben élünk???
artézi? viccelsz? az minimum 200-300 méter mély!
nem célom,hogy elhidd,milyen rossz a vezetékes víz itt!
a gyereknek eddig is babavizet vettünk!
mi pedig maradunk ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!