Van olyan anyuka aki dohányzik és pici babája van?
Én is dohányzom 5,5 hós a kisfiam!! Tápszeres már 3 hós kora óta!! A terhességem és a szoptatás alatt eszembe nem jutott volna rágyújtani! Én sem a lakásban dohányzom hanem lemegyek a lépcsöházba!
Ne legyen lelkiismeret furdalásod!
Sztem engem is sokan "leszólnak" itt a házban de nem érdekel mert nem a kisfiam egészségére megy!!!!
Én is visszaszoktam, mikor a lányom már nem szopott. Általában akkor cigizek, mikor alszik még reggel, vagy napközben, meg néha néha kinn vagyunk az udvaron, de akkor sem a közvetlen közelében.
Nem bűn szerintem egy kisgyerekes anyukának sem dohányozni, ha ezzel nem károsítja a picit (értem itt azt, hogy sajna van, aki a lakásban a gyerek orra alá fújja a füstöt) Mindenki azzal károsítja magát amivel akarja.
Mondjuk én séta közben soha nem cigizek, mert utálom a vén banyákat (már bocs), akik ismeretlenül leszólítanak, hogy hogy képzelem én, hogy cigizek. Már meguntam a sok rosszalló tekintetet, mert sokan úgy néztek rám, mint a véres rongyra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!