Milyen gyerekkönyveket vettetek gyerekeiteknek először?
Millió vastag lapú könyvet lehet kapni. Nálunk az elsők: Egyszer egy királyfi, Babaszemmel sorozat, A három nyúl, Kisvakond egy napja, ilyenek. Vannak évszakos mesék, meg ünnepekhez kapcsolódóak (ezeket mindig alkalomhoz kapcsolódóan kapta), állatos verses könyvek.
Később jöttek a rendes papíros könyvek: Boribon sorozat, Vakondos mesék, Moha és páfrány, jelenleg a Többsincs királyfi a menő (Benedek Elek), az én fiam majdnem 4 éves.
Kemény leporellók mondókásak(ebből volt vagy 4 db),Arany Lacinak,Kisbence,Török és Tehenek és voltak ismeretterjesztők,mint színek,formák,sok állatos,forgasd a korongot sorozat
aztán kb két évesen jött Boribon sorozat és Anna Peti Gergő
A három pillangó,Mesebolt,Cini cini muzsika nekem volt meg ezek mesések,versesek,szerintem alap gyerekes családokban
Berg Judit:Hisztimesék,Öreg néne őzikéje
Nekünk rengeteg könyvünk van,börzén kiárusításon selejtezéskor mindig találok valamit,meg nekem is megvannak a gyerekkori könyveim
Most 4,5 éves a lányom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!