Ti adtok a gyerekeiteknek Béres cseppet? És ha igen, hogyan?
Hát akkor el kell neki kezdeni tanítani hogyan kell inni, valahogy muszáj, hisz már 1 éves elmúlt. Elég lenne neki már csak napi kétszer ciciznie, nem könnyű rávenni hogy egyen szilárd ételt, én is így voltam a kislányommal, de 5 hónapos korától kezdve legalább az ebédet kiváltottam neki, sokszor nem evett, de mindennap szilárdat kapott ebédre, először a főzi és utána a cici. Szép fokozatosan egyre többet evett. Most 18 hónapos és már egyedül akar enni kanállal, érdekli a pohárból való ivás. Szerintem minél nagyobb a gyerek, annál nehezebb átállítani arra, hogy kanállal egyen szilárd ételt, mert ugye egyre dacosabbak lesznek. De mindezt jótanácsként írtam:)
Próbáld meg esetleg úgy, hogy egy kiskanálba csepegtetsz pár csepp anyatejet és abba csöpögteted a Béres cseppet!
Szia!
Az én babám 8 hónapos és adok neki pedig még csak 9 kiló. Azért mert már háromszor volt megfázva mostanában. Kétszer 4 cseppet adok neki. Teába csepegtetem a c vitaminnal együtt és nurofenes adagolóval szivom fel és ugy adom neki oda. Így nem jön ki mert a nyelve mögé nyomom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!