Mitől lehet az, hogy 11 hónapos kisfiamat nem tudom lefektetni a vízbe fürdetéskor, mert ordít?
Eddig semmi baja nem volt. A kukiját is úgy mostam neki, meg a fenekét is, hogy a hátár fektettem és a kezemmel tartottam. Eddig semmi baja nem volt tőle, 2 napja esélytelen,hogy így fürdessem. Pedig a kukiját a vízben szoktam húzogatni neki, és így most nem tudom, csak fürdés után, de azt annyira úgy nem szeretem.
Annyira ordít, ha fektetni szeretném,hogy már én sajnálom. Mi lehet az oka? 2 napja van ez!
Miért nem fürdeted ülve?
Az én fiam is egy idő után nem akart már fekve fürdeni, ordított, ha a kezemre tettem és elkezdtem fektetni. És ő onnantól fogva ülve fürdött és fürdik a mai napig is.
És a kukiját úgy is meg lehet mosni. Mármint ha ül.
Akkor pedig próbáld meg neki ülve is megcsinálni.
Meglehet. Nekem is ment.
Lehet hogy kényelmetlen neki már úgy és azért nem szereti.
Vagy nem fáj neki véletlenül a kukija?
Mert lehet hogy igen és azért nem akarja, mert tudja, hogy hozzá fogsz nyúlni.
Hát a lányomat 9 hónapos kora óta nem tudtuk elfektetni, max néhány másodpercre eldönteni, amíg leöblítettük a haját. Feküdt éppen eleget:)
Fiamat - 15 hónapos- 1-2 percere talán még el lehet fektetni, ő mindig is nyugisabban fürdött. Egyébként ülve is hozzáférek a kukachoz: nekem háttal ül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!