Akinek van cicája lakásban, hogy hozzátok össze a
babával?
Figyelt kérdés
2 éve amikor beköltöztünk a házba kaptam ajándékba egy sziámit. Benti cica lett, mindenhol ott lehetett csak estére került be egy neki fenntartott szobába.
6 hónapos a kisfiam, azóta a cica nagyon keveset volt kint, másképp képzeltem a dolgokat, de féltem a babámat így a cica a szobájába maradt.
Szeretném kiengedni, merjem vajon? Ti hogy oldjátok meg?
Odaengeditek a babához?
Sajnálom a cicát, sokat nyávog mert nagyon szereti uralni a házat de közben nyugis macska, elfekszik egy helyen egész nap. Ha kordában tudom tartani a nappaliban, nem érintkezik a babaholmikkal akkor nem lehet gond ugye?
Segitsetek, nálatok hogy van ez?
2013. szept. 21. 07:54
1/6 anonim válasza:
Én ebből nem csináltam nagy ügyet, első nap megmutattam a cicának a lányomat, persze az ágyába nem mehetett be, nem feküdhetett rá, de nem is akart soha. Viszont amikor a lányom nem az ágyában aludt el, akkor mindig odafeküdt mellé. Soha semmi baja nem lett a lányomnak, most is imádja.
2013. szept. 21. 08:18
2/6 anonim válasza:
igaz nálunk nem cica van hanem kutya. mi is meg mutattuk az első nap hogy megszagolja és ismerkedjenek. de nem engedtük hogy ha a nagyágyon volt akkor fel mennyen mellé az első 1hónapban. ma már van mikor rajta fekszik persze ha mi fogjuk a picit. nagyon szereti a pici a kutyát. a kutyus meg nagyon védi és egyáltalán nem morog rá. persze a doki és a védőnő azt mondta hogy zárjuk ki de nem akarom hogy a későbbiekben meg féljen tőle.
2013. szept. 21. 09:40
3/6 anonim válasza:
nálunk is volt cica, a kisfiam 10 hónapos koráig (akkor elütötte a cicát egy autó :(
eleinte próbáltam a gyerekszobába nem beengedni a macskát, de mivel 2 ajtaja van a szobának, ezt nem mindig tudtam kivitelezni, és néha kivoltam, amikor macskaszőrt találtam a kiságyban :( de nem lett semmi gond, nagyon bírták egymást :)
2013. szept. 21. 21:30
4/6 anonim válasza:
Szia, nálunk 2 cica van panelban lakunk! Kezdetektől fogva látják egymás, cicák féltek tőle eddig! Külön szobában van lányom éjszakára, csukva az ajtó, ilyenkor nem mehetnek be hozzá! A kisebbik cica 4éves brit-házi keverék nagyon barátságos, érdeklődő, megy oda hozzá, leül tőle 1-2méterre, de csak akkor fut el, ha sikítva mászik felé :D 10hós lesz pár nap múlva babám! Nagyobbik cica 13éves fajtatiszta Brit, ő távolságtartóbb, de messziről figyeli egész nap, ée megy utána! Nyugodtan engedd össze őket, még most amíg, nem olyan aktív a babád! Mire mászni fog, szokják meg egymást! Én minden nap porszívózok a szőr miatt, így nem vészes a helyzet! Írj priviben nyugodtan, ha úgy látod tudok segíteni :)
2013. szept. 21. 22:20
5/6 anonim válasza:
Három sziámi cicánk van a 4 hónapos kislányom mellett. Néhány határozott "nem szabad" kíséretében megtanulták, hogy a baba ágyába, a babkocsiba nem mehetnek, ill. a hálószobába, mert a baba ott sokszor pihizik a nagy ágyon. A cicák után mindig kezet mosunk, mielőtt a picihez nyúlunk, minden nap porszívózás, felmosás (de azt a cicák nélkül is megtennénk). Viszont felügyelet nélkül sosem hagyom őket együtt, még ha csak a postáshoz megyek ki sem. Akkor a cicáknak usgyi a fürdőszoba. Mi így csináljuk, és semmi gond nincs.
2013. szept. 23. 20:40
6/6 anonim válasza:
Úgy örülök,amikor ilyen pozitív dolgokat olvasok a baba-cica (-kutya) témában és nem csak a (alaptalan) mocskolódást... Ugyanis nekünk is két cicánk van, kizárólag csak a lakásban élnek és mivel a párom külföldön dolgozik, a cicusok nagyban segítenek átvészelni az egyedül töltött heteket.Már csak ezért sem válnék meg tőlük.És mivel tisztán vannak tartva,be vannak oltva és a baba szobájába egyáltalán nem lesznek beengedve, még annyira sem látom indokoltnak,hogy túladjak rajtuk. Sokszor úgy elmondanám a véleményemet azoknak,akiknek undort látok az arcán annak hallatán,hogy a cicák továbbra is a lakásban fognak velünk élni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!