Milyen sűrűn megy hozzátok a védőnő?
Figyelt kérdés
Van egy 7,5 hónapos fiam (2. gyermekem). Védőnő 3x volt nálunk. Utoljára májusba. Akkor kérdeztem a hozzátáplálásról. Mondta még ráérünk (5 hónapos volt), majd jön hozz táblázatot és átbeszéljük. 7,5 hónapos a fiam szerinte mikor kezdjem el a hozzátáplálást? Ha hívom, azt mondja majd jön, amúgy is 2. gyereknél nem kell havonta menni. Rengeteg kérdésem lenne. Többnyire gyerekorvost szoktam kérdezni. Első gyerekemnél is ezt csinálta egy másik védőnő.2013. szept. 12. 12:37
1/11 anonim válasza:
1 éves koráig havonta kell menni, utána 2 havonta.
2/11 anonim válasza:
Nálunk csak közvetlenül a szülés után volt, és a rendelőben sem találom meg soha. Ha nem vinném magamtól néha a gyereket, észre sem vennék, és a státuszvizsgálatokat sem végzik el, még soha senki nem nézte hogy jól lát-e a 14 hónapos gyerekem, amikor számonkértük a férjemmel hogy miért nem vizsgálja meg hiszen ott van a papíron hogy ebben a hónapban kell, akkor azt mondta hogy ő ilyet nem vizsgál. Egyre trehányabbak a védőnők, nagyon ki vagyok rájuk akadva.
3/11 Erus76 válasza:
6 hetes koráig hetente jött a védőnőnk a kisfiúnkhoz, utána most már csak havonta 1x 1 éves koráig.
4/11 Jégtánc válasza:
Nálunk a lányom születése előtt volt 1x meg utána 1x.Mi megyünk havonta ,kéthavonta.Nálatok nincs tanácsadás? Mi oda megyünk ha nem beteg a gyermek csak valamilyen receptre szükségünk lenne.
5/11 anonim válasza:
6 hetes korától én hordtam a gyereket a rendelőbe. fél éves kor után már csak 2-3havonta vagy ahogy az oltások jöttek. de ha bármi problémám volt, felhívtam és segített vagy mondta, hogy mikor menjek be.
6/11 anonim válasza:
nincs védőnőnk
lemondtam a szolgálatot még terhesség alatt
szal semmikor :-)
7/11 anonim válasza:
Pesten havonta jött.most "vidèken" lakunk 2x hivtam hogy itt vagyunk hogyan legyen, de le sem sz@r.
8/11 anonim válasza:
Nálunk 1x volt, amikor megszületett, pedig a szomszédban lakunk, hóban, esőben át kell vinni havonta és csak heti 1x van lehetőség. Csodálkozom is, hogy sokan írják hozzájuk kimegy a védőnő, lehet, hogy az volna a normális.
9/11 anonim válasza:
Miért nem Te viszed le a védőnői rendelésre?!
Én havonta viszem a 10 hónaposomat mérni (hossz, súly), ami be is kerül a kiskönyvébe.
7,5 hónaposnál már régen el kellett volna kezdeni a hozzátáplálást. Ha ennyire nemtörődöm a védőnőd, kérdezd meg a gyerekorvost, vagy keress rá az interneten.
10/11 A kérdező kommentje:
Nem a körzeti a gyerekek háziorvosa. Védőnőnek azt se tudom mikor van tanácsadása. Doki néninkhez járunk havonta tanácsadásra. Jó lett volna, ha kijönn, de sz.rik a hozzátáplálási problémáimra. Megszenvedtük, de rájöttem, hogyan jó a fiamnak.
2013. szept. 12. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!