Milyen sűrűn megy hozzátok a védőnő?
Figyelt kérdés
Van egy 7,5 hónapos fiam (2. gyermekem). Védőnő 3x volt nálunk. Utoljára májusba. Akkor kérdeztem a hozzátáplálásról. Mondta még ráérünk (5 hónapos volt), majd jön hozz táblázatot és átbeszéljük. 7,5 hónapos a fiam szerinte mikor kezdjem el a hozzátáplálást? Ha hívom, azt mondja majd jön, amúgy is 2. gyereknél nem kell havonta menni. Rengeteg kérdésem lenne. Többnyire gyerekorvost szoktam kérdezni. Első gyerekemnél is ezt csinálta egy másik védőnő.2013. szept. 12. 12:37
11/11 Erus76 válasza:
Az lemaradt: havonta 2x talizunk a védőnővel, mivel nemcsak 1x kijön hozzánk havonta a megbeszélt időpontban, hanem természetesen én is viszem méricskére a védőbe minden hó elején és ezt kéri is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!