Ti is megnéznétek minket? Tényleg ennyire különleges látványt nyújtunk?
Én legfeljebb azért, hogy megcsodáljalak, de komolyan!!
Nekem 3 van, az egyik még pocakban. Én is cirkuszi látványosság vagyok, mert 16 és 18 hónap van közöttük. Tehát úgy nézünk ki, hogy egy 3 éves sétál mellettem, egy másfél éves ül a kocsijában vagy ámokfut, én meg a pocakommal közöttük. És egy csomóan alaposan megnéznek, és komolyan mondom, látni rajtuk a döbbenetet, hogy normálisan fel vannak öltöztetve, tiszta, méretükre való csini ruhákba, és én sem nézek ki úgy, mint aki a bolondok házából szökött (bár néha érzem úgy magam :D).
Egyébként amíg a legkisebb nem is volt, addig azon voltak a kedves idegenek is fennakadva, hogy "egyik kicsi másik pici"... mint ha nekik kéne etetni, öltöztetni, játszani velük. Én azt tartom amúgy inkább "látnivalónak" ha sok gyerekkel normálisan néztek ki, és nem nyilvánosan üvöltve "nevelik" őket, mint az a bizonyos sokgyerekes társaság. Na én már abból a rétegből is kaptam megjegyzést, hogy nééédda milyen fiatalon mennyi gyerek. Megjegyzem, 30 éves vagyok, csak ezek szerint nem látszik... vagy feléjük 30 évesen már kötelező lepukkanni, nem tudom.
Bocs, hogy kicsit elkalandoztam, de szerintem ez mind-mind ott van az emberek fejében, és ezért "felejtik ott" a tekintetüket. Nekem mostanság már kimondottan jól esik, ha megdicsérik őket, eleinte nagyon kellemetlenül éreztem magam persze. Légy büszke, van miért!
Minden tiszteletem a tiéd! Nekem az egy szem lányom is néha sok! :)
Hát, ha látnálak titeket, lehet én is nagyot néznék, de semmi kép nem rosszallóan, de meglepődnék, hiszen ha magamból indulok ki, nekem már 2 gyerekhez sem lenne türelmem,energiám, agyalnom a logisztikán nemhogy 6-hoz! :D
És légy rájuk nagyon büszke, hogy ilyen szépen viselkednek! :) És magadra is, hogy ennyi energiád van ehhez a sok csöppséghez! Ne foglalkozz senkivel, az emberek már csak ilyenek!
Én is észreveszem a nagycsaládosokat és ha szépek, rendezettek a gyerekek, anyuka-apuka boldognak és elégedettnek látszik, akkor a jóindulatú irigység miatt nézem meg őket :)
Irigylem, hogy anyukát boldoggá teszi a kizárólagos anyaság, sajnos nekem nem elég...
Ami érdekes, nem mindennapi, azt megbámulják az emberek. Te is. Mindenki.
Én már hozzá vagyok szokva a bámészkodó, csodálkozó tekintetekhez. Mozgáskorlátozott vagyok, tolószékkel közlekedem, a kisfiam pedig rajtam van a kenguruban, képzelheted, hogy mennyire megszoktak minket nézni. Egy kisvárosban élünk, itt az ilyesmi már szinte csoda számba megy :)
Engem egyáltalán nem zavar a dolog, had nézzenek, ha annyira szemrevalóak vagyunk :)
Hát nagyon örülök nektek így idegenben is:) 16 éves lány vagyok, nekem nagy álmom egyszer majd egy szép nagy család. Csak ugye előbb suli, érettségi, szakma, munka, pénz, apát is kéne keresni, egy nem akármilyet:) Én is megbámulnálak titeket, de szimplán csak azért, mert csodás látvány nekem egy család:)
Én akkor is bámulok már, ha egy anya, egy apa meg egy babakocsi jön velem szemben. Hát még ha látom, hogy boldogok mind..:)
Gratulálok és nagyon sok boldogságot nektek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!