Ti is megnéznétek minket? Tényleg ennyire különleges látványt nyújtunk?
Igen, tényleg különleges dolog ha valakinek 6 gyereke van. Nem értem, mit nem értesz.
Hány évesek a gyerekek?
Csak azért nem értem mindezt, mert én soha nem szoktam másokkal foglalkozni, soha nem ragadtatom el magam annyira, hogy megbámuljak valakit, mert úgy érzem, az zavarná azt az embert, ezért nem teszem. Ezt a bámulás jelenséget is sokáig nem vettem észre, a férjem meg nem akarta mondani, tudta, hogy ezen felidegesítem magam. MOst viszont már annyira nyilvánvaló, és higgyétek el a legtöbb esetben nem pozitívak ezek a pillnatások, hanem rosszallóak, akár még fejcsóválgatás kiséretében is. Odajönni már nem kis mernek hozzánk, esetleg beszélgetni, hanem kerülnek minket és mutogatnak, mintha ufók lennénk . Ez zavar a legjobban.
Valaki kérdezte: 6 éves ikreink vannak, van egy 4.5 évesünk, egy 3 évesünk, egy 1 évesünk, és egy 2 hósunk.
"egy 1 évesünk, és egy 2 hósunk"
Én nem is a hat gyereken, hanem inkább ezen lepődnék meg!
Lehet, inkább ezért néznek.
Nem egy megszokott korkülönbség az biztos.
Nem írtad el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!