Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti is megnéznétek minket?...

Ti is megnéznétek minket? Tényleg ennyire különleges látványt nyújtunk?

Figyelt kérdés
Nem szeretek már vásárolni menni, vagy bármilyen nyilvános helyre, mert folyamatosan minket bámulnak attól a pillanattól kezdve, hogy belépünk valahová. Összesúgnak a hátunk mögött, mutogatnak ránk. És mindezt miért? Mert 6 kisgyerekünk van, és ez valahogy olyan bámulnivaló az emberek többsége szerint. Mondjátok meg, mi olyan kirívő bennünk, szerintem ugyanolyan család vagyunk mint bármelyik, a gyerekeink szépen, fegyelmezetten viselkednek, szóval erről sem lehet szó.
2013. szept. 20. 14:17
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Én is megnéznélek titeket,tuti :) Sztem jó az ilyet látni,gratulálok nektek. Ne is foglalkozz azokkal akik rosszallóan néznek benneteket,mosolyogj rájuk és már el is fordulnak,meglátod. Ne igy fogd ezt fel,m én is azt mondom,h sokan nem rosszból néznek benneteket.
2013. szept. 20. 14:39
 12/30 anonim ***** válasza:
Gratulálok a családodhoz. Én is meg szoktam csodálni az ilyen nagycsaládokat, annyira ritkaság a sok szép, tiszta , udvarias gyerekes család.
2013. szept. 20. 14:40
 13/30 A kérdező kommentje:

Igen, a mosoly jó ötlet, az általában mindent megöld. Én is mosolyogni szoktam, még a rosszalóan pillantókra is, attól zavarba jönnek.

Köszönöm a tippet, lehet, hogy a két legkissebbem olyan különleges, erre nem is gondoltam...Nem, nem írtam el, tényleg 13 hós, és 2 hós a két picur.

2013. szept. 20. 14:43
 14/30 anonim ***** válasza:
75%

Hát gratulálok a szép családodhoz!!! Belőled merítek erőt, mert nekünk most született a negyedik, de hulla vagyok...

Nem könnyű, és ritka manapság a nagycsalád, nem sokan vállalják, ezért nézik meg az emberek.

Még a saját anyukám is azt mondta nekem, mikor náluk voltunk hétvégén, és kimentünk sétálni a házuk elé:

Ugye nem akarod mind a 4-et kivinni? Mit szólnak a szomszédok?

Hát szóhoz sem jutnak...

2013. szept. 20. 14:47
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok a gyerekekhez! Én, csak azért néznélek meg, mert imádom a gyerekeket. Nekem 3 van, a két kisebb között 15 hónap van, eleinte engem is megnéztek emiatt, most hogy nagyobbak már nem vagyunk akkora látványosság. :D
2013. szept. 20. 14:56
 16/30 anonim ***** válasza:
90%
Azért különleges,mert manapság senkinek nincsen pénze rá,hogy ennyi gyereket eltartson...
2013. szept. 20. 15:03
 17/30 anonim ***** válasza:
87%

Tegyük hozzá, sem pénze, sem idegzete...

A legtöbben 1-2 gyerek nevelésétől ki vannak bukva.

Tisztelet a kivételnek!

2013. szept. 20. 15:09
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Én nem néznelek titeket megrovóan, mert nem érdekel, hogy kinek hany gyereke van.

Sokféle ember van, mit foglalkozol velük? Nem is értem a kérdest.

2013. szept. 20. 15:17
 19/30 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem is azért (is) néznek meg, mert gondolják hogy otthon vagy a gyerekekkel, tehát a férjednek olyan fizetése van amiből 8 embert el lehet tartani. Ez azért nem mindennapi, sajnos.
2013. szept. 20. 15:26
 20/30 anonim ***** válasza:
Minket is megnéznek :) nekünk 4 van, ebből a kicsik :2 és fél éves, meg a 9 hónapos ikrek. Babakocsiban a 2 kicsi, a harmadik meg a fellépőn, a 4. Meg meg mellettem. Azt is furcsállják , hogy csak 30 vagyok, ès nem néznek ki belőlem 4 gyereket. (Ja, és dolgoztam, és fogok is, mielőtt valaki mást gondolna, sosemterveztem ennyi gyereket, az ikrek véletlenül jöttek ). Van, akikre jò ránézni, de múltkor pl. Láttam 1 bőr, 3 gyerekkel, hát csúnyán Hangzik, de a hányinger kerülgetett, a nő fèlhajléktalan kinézetű volt, a 3 gyerek szakadt, micsoda, koszos.
2013. szept. 20. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!