Amikor ugyanazt eszi a baba, mint Ti, akkor ugyanazzal az ízesítéssel, vagy még ízesítés előtt kiveszitek neki?
Ha főzeléket csináltam, akkor csak annyit változtattam, hogy kevesebb sóval főztem, magunknak utána ízesítettük.
Ha fűszeres ételt készítettem, fűszerezés előtt kivettem belőle. Ebben a korban már volt, amit nem főztem külön, pl. húsleves, zöldséglevesek, tészta (durum).
15 hónapos most, de azért van amit kissé lightosítva kap még mindig. Pl nem teszek neki piros aranyat, vegetát.
No meg durvább kajákat nem adok: húsos káposzta és társai.
10 hónaposan én még igen óvatos voltam a fűszerezéssel, bár ő imádja az erősen fűszeres dolgokat, ha innen -onnan lecsipegeti:)
Én nagyon figyeltem, hogy enyhébben fűszerezzek, baba barát legyen az ebéd! Mégis mivel arattam a legnagyobb sikert a babámnál, mikor kb 1,5 éves lehetett?! A csülkös bablevessel, erős pistáva! ;))) Ja, és hónapokig a csípős debreceni volt a sláger! :)
Barátnőm 1 éves babája is most épp a csípős dolgokra van rá kattanva! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!