Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Amikor ugyanazt eszi a baba,...

Amikor ugyanazt eszi a baba, mint Ti, akkor ugyanazzal az ízesítéssel, vagy még ízesítés előtt kiveszitek neki?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy 10 hónapos korban hogyan csináltátok.

2013. szept. 19. 17:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia, én 10 hónapos korában még kivettem, kb 12-13 hónapos korától nem, de figyelek arra, hogy ne legyen túl fűszeres vagy csípős.
2013. szept. 19. 18:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Kevesebb fűszerrel ette ugyanazt.
2013. szept. 19. 19:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha főzeléket csináltam, akkor csak annyit változtattam, hogy kevesebb sóval főztem, magunknak utána ízesítettük.

Ha fűszeres ételt készítettem, fűszerezés előtt kivettem belőle. Ebben a korban már volt, amit nem főztem külön, pl. húsleves, zöldséglevesek, tészta (durum).

2013. szept. 19. 20:17
 4/7 anonim ***** válasza:

15 hónapos most, de azért van amit kissé lightosítva kap még mindig. Pl nem teszek neki piros aranyat, vegetát.

No meg durvább kajákat nem adok: húsos káposzta és társai.

10 hónaposan én még igen óvatos voltam a fűszerezéssel, bár ő imádja az erősen fűszeres dolgokat, ha innen -onnan lecsipegeti:)

2013. szept. 19. 21:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Ugyan olyan ízesítssel eszi, mint ahogy magunknak főzök. Próbáltam kivenni fűszerezés előtt, de ízetlenül nem kellett neki. Csípőset nem használok, mert nem bírom, de mi pl. nagyon fokhagymásan szeretünk mindent a férjemmel. Szerencsére az 1 éves kisfiam is szereti úgy.
2013. szept. 19. 21:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Én nagyon figyeltem, hogy enyhébben fűszerezzek, baba barát legyen az ebéd! Mégis mivel arattam a legnagyobb sikert a babámnál, mikor kb 1,5 éves lehetett?! A csülkös bablevessel, erős pistáva! ;))) Ja, és hónapokig a csípős debreceni volt a sláger! :)

Barátnőm 1 éves babája is most épp a csípős dolgokra van rá kattanva! :)

2013. szept. 19. 22:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Magunknak sem főztem soha túlfűszeresen,csípősen,így ugyanazt eszi mint mi.
2013. szept. 20. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!