Meddig használtátok a babakádat és meddig kell minden nap füröszteni?
yesszus jot röhögtem
tudod fél éves kortol elég egy héten egyzser fürdetni :):):):)
te hányszor fürdesz egy héten?
mert én naponta kétszer a lányaim meg minden este
Mi a lányom születésétől kezdve minden este fürdetjük. A kórházban is minden este megfürdették, pedig akkor még össze se koszolta magát. Nálunk ez az esti rutin része, a napirendé, ez jelzi, hogy közeleg az alvás. Egyébként én is minden nap fürdök, akkor is ha nem hemperegtem a földön. De mostanra már össze is koszolja a lányom magát, egy éves, szerintem többet nem is kell mondanom :D
A babakádat még most is használjuk, de csak azért mert nálunk zuhanyzó van. Ha kádunk lenne, akkor már abban fürdene, nem babakádban. Nagy kádba onnantól teheted, ha már stabilan ül.
Már ne is haragudj, de miután én is napi 2× fürdök, reggel és este is zuhanyozom, így minden nap az idők végezetéig kell fürödni!
A babakádat, kb. 1 hónapig használtuk, utána vettem ilyen szivacsot (macis) a kádba, arra ráfektettem és lezuhanyoztam! aztán mikor már tudott ülni, akkor kádba engedtem vizet és rendesen pancsizott.
Ezek szerint nagyon félreérthető voltam.
Mivel nem tartozom a kisebbséghez, ezért bármilyen furcsa is, minden nap mosakodunk. De mivel a hajamat nem mosom minden nap, ezért gondolom a gyerekek haját sem mossátok minden nap. Vagyis minden este mosod a baba haját is? Nem hiszem.
Hogy lehettek ilyen lekezelőek és támadóak?
Ja, és akkor FÜRDETITEK a helyes kifejezés. Köszönöm, akkor már ebben sem vagyok degenerált.
Egyébként azért tettem fel a kérdést, mert nálunk nem jön a csapból a meleg viz, hanem melegiteni kell. És nem azért mert tanyán lakok vagy Afrikában.
Köszönöm mindenkinek.
Most vessetek meg, de én egyik gyerekemet sem fürdetem mindennap.1 nap fürdés, egy nap mosakodás.Akkor is tiszták lesznek, csak nincs fél óra pancsolás a kádban.A fiamat (9 napos) ilyenkor a csapban simán lemosom, a lányom (2,5 éves) őt zuhanyzom már.Lehet hülyén hangzik, de így is rengetek a víz számlánk..mert egyébként meg nagyon sokat mosok.Párom pl naponta fürdik, de olyan is a munkája.Én is csak 2 naponta fürdök vagy zuhanyzok, közben meg mosakodok..na mindegy.
Kis kádat a lányomnál addig használtuk amíg fel nem állt, ez 7 hónaposan történt.Mielőtt a fiammal terhes lettem, odaadtam rokonnak, visszakérni nem akartam, újat venni sem, így 1 percig sem fürdött kis kádban.A nagy kádban is teljesen jó volt.Aljára víz, gyorsan lemos, és kész.Most azért feleslegesnek tartottam még egyet venni, hogy egy kisebb kádat bele tegyek a nagy kádba, és ugyan annyit hajoljak.Hát meg a plusz macera.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!