Csirkemájat 3 hónaposan?
2,5 hónapos a babám, kizárólag szoptatom, és 4-5 hónaposan gondolom kiegészíteni neki a tejcit esetleg almával, tökkel, majd krumplival, barackkal.
Anyósom azonban akárhányszor beszélünk, elmondja, hogy szüksége van a babának másra is, nem elég a tej (én ezt nem így tudom) és adja neki csirkemájat meg krumplit ha már 3 hónapos, mert ő is minden nap azt adott a férjemnek összeturmixolva, és nézzem meg, milyen egészséges. (hozzáteszem, allergiás mindenre, amire csak allergiás lehet egy ember)
én már mondtam neki, hogy nem akarok adni neki húst 3 hónaposan, sőt semmit, de mindig mondogatja, hogy majd vashiányos lesz, meg beteg, meg mit tudomén.
Szerintetek igaza van? ÉS ha nincs igaza, hogyan magyarázzam meg neki,hogy jó úgy, ahogy csinálom?
4-5 hosan is korai elkezdeni a hozzataplalast.6 honapig csak anyatej.
Egyebkent meg allj a sarkadra ne engedd,hogy anyos iranyitson!
Ha most nem vagy eros kesobb is mindenbe bele fog szolni!
Tisztázzátok, hogy te vagy a baba anyukája, a te dolgod eldönteni, hogy mit hogyan teszel. Tanácsokat szívesen meghallgatsz, de mérlegelés után te döntesz. Én ezt mondtam, nem volt belőle sértődés, azóta is kérdezik, hogy ezt vagy azt adhatnak-e a gyereknek.
Én még a 4-5 hónapot is inkább kitolnám 6-ra, ha van elég tejed. 6 hós korig amire egy babának szüksége van, az minden benne van az anyatejben. A vas készletük meg pont hogy kb. fél évre elég, ennyi tartalékkal születnek.
Nálunk ugyanez volt a probléma. Emiatt 1 éves koráig nem is hagytam ott egyik nagyszülővel sem, inkább hívtunk bébiszittert.
Legyél mindig határozott és a párod is. Ő is mondja meg az anyjának, hogy nem adtok neki ennyi idősen semmit.
Ha meg folyton erről beszél, ne menjetek át olyan gyakran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!