Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hónapos lányom pár napja...

6 hónapos lányom pár napja kicsit étvágytalan. Mikor kezdjek el aggódni?

Figyelt kérdés
Amúgy jó kedvű, mosolygós, láza nincs.Cicit elfogadja de a rendes kajcsi nem csúszik neki, még a kedvence se nagyon.:(
2009. nov. 5. 10:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, hiszen nekünk felnőtteknek is vannak napjaink, amikor nem eszünk annyit. A lényeg, hogy jó legyen a kedve :)
2009. nov. 5. 10:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekünk ios így van, ugyanilyen korú a kislányom, csak azzall a különbséggel, hoyg neki jön a foga.

Konkrétan: egyik nap eszik rendesen, másik nap meg alig valamit.

2009. nov. 5. 10:49
 3/4 A kérdező kommentje:
Lehetséges h fogacska készül?Néztem és tapiztam az innyét de semmit nem éreztem.
2009. nov. 5. 10:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia!Lehetséges,hogy készülődnek a fogacskák!Ez okozhat étvágytalanságot,de még mennyire...Anno mi sem láttuk semmi jelét,aztán egyszer csak elkezdtek pár nap alatt előbukkanni az első fogak.Plusz kezdődött a nem evés,már teljesen kétségbe voltunk esve.Kisfiam is csak a (mi esetünkben) tápszert fogadta el,a korábbi nagy kedvenceit nem.Közel 2 hónapig tartott,mostanában rendeződtek ezek a problémák (kopp-kopp) Valóban nagyon keveset evett akkoriban,de megnyugtatott az orvos,hogy amíg nem tapasztalunk testsúlycsökkenést,hányást és egyéb szokatlan dolgot,addig ne aggódjunk.És tényleg így lett,elmúlt és minden a régi.Ne izgulj,ez természetes velejárója a fogzásnak,néhány babát jobban megvisel,szegénykék.Meglátod,előbb-utóbb megint a régi lesz minden!
2009. nov. 7. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!