Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy viselte a 15 hónapos...

Hogy viselte a 15 hónapos oltást a babátok? Azt már a karjába kapja, ugye? Volt utána láz?

Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 09:24
 1/4 anonim válasza:
Szia. Nem,a combjába,sőt a 18-hóst is oda.Nekem az ikreim nagyon jól, egyikük sem lázasodott be.
2009. nov. 5. 11:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én kislányom kb 2 hete kapta a combjába + a Prevenart a vállába. Idáig szerencsére egy oltás sem okozott gondot (semmi sírás, semmi láz, semmi nyűgösség), de ez kiütötte nagyon. 1 hónapos kora óta végig aludta az éjszakákat, oltás után 4 napig egész éjjel csak sírt, nem aludt. Napközben sem aludt, nem evett. Mindenen eltört a mécses. Őt eléggé megviselte sajnos. Láza nem volt.
2009. nov. 5. 11:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Kisfiam pont 2 hete kapta meg,a karjába.1 hétre rá náthás lett,azóta is masszívan taknyos.:( Láza egy alkalommal volt.38,5,de nem napokig,mint ahogy sokan mondták,amitől nagyon féltem.
2009. nov. 5. 11:50
 4/4 anonim ***** válasza:
a fiam karba kapta, nem volt tőle semmi baja.
2009. nov. 5. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!