Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek leesett valaha az...

Akinek leesett valaha az ágyról a babája, mennyi idős volt és lett valami baja? Elvittétek orvoshoz?

Figyelt kérdés

Azt hittem hogy velem soha nem fog előfordulni... mert ugye az ilyesmi mindig mással történik.

Kisfiam 1 hete kúszik éppenhogy, szóval még csak kezdő.

Ott hagytam az ágyon hogy kirakhassam a mosógépből a ruhákat, az ágy szélén takaró falat csináltam hogy tutti ne boruljon le. Eddig ez működött, csak hogy most valószínüleg átmászott a takaró helyen és leesett az ágyról. Hasra.

Az ajtóból még visszanéztem, láttam hogy engem néz és csukogatja a szemét (mert hogy alvás idő volt már), fél perc múlva nagy sírás...

Azóta aludt egyet, játszott, evett, mosolyog nevetgél, de az orra fele, a hegye és alul tiszta vörös neki, gondolom azt üthette be... Rettenetesen félek, az orr nagyon érzékeny, agysérülést is okozhat ha az orr megütődik...

Ha láthatóan nincs baja (jókedvű stb) akkor nincs miért aggódnom? Vagy vigyem el orvoshoz?

5 és fél hónapos

Nagy baba, stramm kisfiú, de akkor is...

Kérlek ne kövezzetek meg, amúgy is nagyon-nagyon rosszul érzem magam és míg a kisfiam csak 1 percig sírt én azóta is 5 percenként bőgök.

2013. szept. 18. 12:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"másfél méter magas asztalról"

Érdekes, a férjedék óriások?

2013. szept. 19. 05:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Állítólag én kiestem (kimásztam) a járókából, fejre, és nem sírtam fel rögtön. Csak mikor Anyukám odajött és megrázott, akkor. Elég rémes lehetett szegénynek ezt átélni velem... De nem lett semmi bajom :)
2014. febr. 1. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!