Miben hoztátok haza a babát a korházból? A kocsiban mibe tettétek? Mozes kosárba vagy fogtátok?
Akkor nem lennének a babahordók, ha gerinctörést okoznának.
Ilyet,te jó ég!!
Ekkora hülyeséget, ássa el magát az eladó!
Ha megfog a rendőr a büntetésből két hordozót is vehetnél!
Ez kötelező és biztonságos. A hordozók általában 0-13 kg-os formában kaphatók!
Hát ezt én is alig hiszem el! Ilyet mondani?! Nyílván nem a hordozóban altatod a 3 napos bébit, annyi idő alatt meg nem károsodik a gerince, amíg hazaértek a kórházból! Különben tényleg nem lennének hordozók, és nem lennének szabványok sem.
Az meg nem jelent semmit, hogy ti nem mentek 60-nál többel. Nem láttál elég idiótát száguldozni az 50-es városi sebességhatárnál????
Különben meg a hordozó (vagy beköthető mózes)annyira kötelező, és előírás, mint a biztonsági öv használata, vagy a mobil kihangosító. Eszembe nem jutna fogni a bébit az autóban! Ha a rendőr meglát, simán megbüntet, és joggal!!
Igaz, régen a jó kis trabiban, meg zsiguliban mi is úgy utaztunk 100 km-eket gyerekként hátul, hogy térdeltünk az ülésen hátrafele, meg elnyúlva aludtunk hátul, senki nem szólt érte. De akkor még biztonsági öv sem volt hátul az autókban, de a vezetési morál sem ilyen volt Mo-n, mint most. A mostani nyugati autókhoz alkalmazkodni kell a biztonsági előírásokkal, ezért vannak többek között kifejlesztve a bébihordozók, és később a gyerekülések is.
Szörnyű, hogy egy 12 éves gyereknek is külön gyerekülés kell, dehát ha kell, hát kell.
Úgyhogy nyugodtan felejtsd el, amit az eladónő mondott! Mindenki így viszi haza a gyerkőcöt a kórházból, hacsak nem gyalog közel van :o)
Ha sikerül, inkább tedd a hordozóba. Az én babám februári születésű kb. az év leghidegebb napján hoztuk haza. Úgy beöltöztettük, hogy szegény ki sem látszott a ruhából. Megpróbáltam beletenni a hordozóba de egyszerűen nem fért bele. Nem "hajlott" a dereka a sok ruhától és szinte állt a hordozóban. Ezért inkább leküldtem az autóhoz a férjemet a mózesért (még jó, hogy elhozta biztos ami biztos) és abban hoztuk haza. Különben többen abban vitték haza a babát, direkt figyeltem.
8,5 hós anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!