Nálunk úgy van, hogy minden héten van egy bevásárlós nap, amikor élelmiszerből mindent megveszünk egy hétre, mást meg attól függ, hogy hogy állunk. Folyamatosan vezetem, hogy mi az ami fogyóban van és ha pl. sok "dm-es" vagy bababoltos összegyűlik akkor elmegyünk oda is és bevásárolunk viszonylag hosszú időre.
2013. szept. 17. 18:26
2/6 anonim válasza:
Hát ha anyagilag megengedheted magadnak, és van autó, hogy ne kelljen hazáig cipekedni, akkor miért ne vennéd meg egyszerre?
általában én is így szoktam...vagy nézegetem, hogy mikor mi az akciós és várok. pelust és popsitörlőt mindig veszünk bevásárlásnál, és ha nagyobb akció van, akkor bőven beraktározunk belőle. fürdetőt, testápolót meg ha már fogyóban van.
2013. szept. 17. 18:29
3/6 anonim válasza:
Igen, figyeld az akciókat! én pl a DM-ben vásároltam mindig, összegyűltek a pontjaim, beváltottam 25%-os kuponra, és így a végösszegből kaptam kedvezményt, ekkor vettem meg minden babás dolgot :)
2013. szept. 17. 18:33
4/6 anonim válasza:
Én akkor vásárolok, ha fogyóban van valami, vagy ha akciós. Akkor betárazok, pl. popsitörlőből, vagy bébiételből. Fürdetőt eddig még csak 3-at vettem 1 éves fiamnak, sampont még mindig azt használjuk, amit születésekor vettünk neki. Abból én pl. nem vennék havonta, de persze azt te tudod, hogy nálatok hogyan fogy. 2 csomag pelus és a 4 doboz tápszer viszont kevés egy hónapra szerintem (vagyis nálunk nem lenne elég).
2013. szept. 17. 21:05
5/6 anonim válasza:
Figyelem az akciókat,de ált pénz érkezés után betankolok.Mondjuk nekünk nem fogy semmiből sem sok,minek vennék 30üveg bébiételt?Főzök rá...
2013. szept. 17. 21:23
6/6 anonim válasza:
Ha városban laksz és elérhetőek az üzletek könnyen akkor az akciókkal sok pénzt takaríthatsz meg. Ha nem, akkor viszont érdemes megvenni minden előre. Nekem nem kell 4 cs popsitörlő, sem 1 ü sampon, a bébiétel is attól függ, hogy eszik, de a tápi nekünk kevés lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!