Melyik különlegesebb név a jobb/szimpatikusabb?
Üdv! :) Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy szerintetek, mint kívülállóknak melyik név tetszik/ elfogadható.
Nem vagyok várandós, de lassan szeretnék gyermeket, és összegyűjtögettem a számomra régóta tetsző neveket.
Ha minden jól megy külföldre költözünk, ami jól jön , mert bele vagyok bolondulva a különleges nevekbe. Tehát ...
Lány: Csinszka, Nova, Amira, Elinor, Lilien, Kiah, Oliv, Sophie, Dimitrisz.
Fiú: Ármin, Dénes,Zente, Áron, Leander, Zétény, Brandon, Dylan, Nuray, Damián.
Szerintetek?
Lány: Amira, Lilien, Kiah
Fiú: Áron, Brandon és a kedvenc fiúnevem: Dylan :)
Nem szeretnélek megbántani de nevek terén nagy tévedésben élsz. Lány nevek közül az MTA által engedélyezett nevek a következők: Csinszka, Amira, Lilien és pont. A Nova, Elinor, Kiah még engedélyezhető lenne, viszont a Kiah már Kiaként lenne leírva, az Oliv már szerepel Olíviaként, Sophie Szófiaként és a Dimitrisz pedig tudomásom szerint fiú név. Tehát külön Sophie és Oliv nem lesz engedélyeztetve. Fiú neveknél hasonló a helyzet, az MTA szerint az Ármin, Dénes, Zente, Zétény, Áron, Leander és Damián van engedélyezve, A Brandon már Brendonként van engedélyezve viszont a Dylan és Nuray soha a büdös életbe nem lesz elfogadva, esetleg Dájlen és Nürejként, de hát az meg röhejes lenne..
Amúgy, lány nevek közül Csinszka és Nova nagyon tetszik, fiú nevek közül pedig a Zente
Hát mondjuk a Csinszka meg a Zétény nem annyira külföldi nevek :)
Egyébként A lány nevek közül egyedül a Sophie tetszik meg még talán a Csinszka.
Fiú neveknél egyértelműen Ármin ha lehetett volna még egy gyerekm és fiú lett volna Ármin lett volna.
Nekem a Sophie tettszik Nagyon!! annyira szép a csengése! s bár a lányomat nem így hívják, mert ez nem illett össze a vezetéknévvel de gyönyörű név!
Fiú-ból , ha külföldre költöztök, akkor viszont nem biztos hogy magyar hangzásu nevet választanék. és az itt felsoroltakból egyiksem igazán tettszik...
Nagyon fura nevek nekem ezek....
de azért...
Lány:Csinszka
Fiú:Zente,Dénes
Lilien és Dénes.
Normálisabb neveket nem találtál?
Lány : Amira , Lilien (mi kislányunkat így hívják)
Fiú : Dénes,Áron
Nem tetszenek igazán a tipikusan nem magyarnak hangzó nevek.Meg sok magyar sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!