Melyik név hangzik jobban szerintetek a Hanga vagy a Luna?
Figyelt kérdés
Mind a kettő nagyon tetszik, nem nagyon tudok dönteni :) kíváncsi vagyok melyik név tetszik inkább a többségnek :)2013. szept. 17. 09:40
12/15 anonim válasza:
Én is a Hangára szavazok.Nekem a Luna az olyan kutya,cica név.Ettől függetlenül az is szép,csak én nem adnám a gyerekemnek,max a cicámnak.
13/15 anonim válasza:
Igazából egyik sem tetszik, de a Hanga a jobb, ha nagyon választani kell.
14/15 anonim válasza:
Hanga=hagya... :) engem ezzel beszélt le anyám erről a névről. Tuti így csúfolták volna szegényt. Úgyhogy én a Lunára szavazok (amúgy Evelin lett a lányunk)
15/15 anonim válasza:
14-es: anyukád ügyesen manipulált téged a névválasztásban. Elárulom, hogy minden nevet lehet csúfolni, nem csak a Hangát. Igen, az Evelint is: Tevelin, Vazelin, Evetke
Most egy perc alatt hirtelen ennyi jutott eszembe. De a gyerekek sokkal kreatívabbak ebben és több évük lesz az osztálytársaknak. Szóval szerintem ez ne legyen mérvadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!