Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pár babás kérdés? Mikor...

Pár babás kérdés? Mikor engedtetek látogatót újszülött babátokhoz? 2-3hetes babát vinnétek magatokkal nagy áruházba vásárolni? 3Órás autó útra elindulnátok szintén 2-3hetes babával? Karácsonyra mit vennétek egy 2hónaposnak?

Figyelt kérdés
2013. szept. 15. 08:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ezért szerintem ne utazzatok 2 hetes babával! Majd a nagyszülők szépen elutaznak hozzátok, mikor látni akarják a babát. Én anyósomék is jó messze laknak, első babánkat várjuk, január elején érkezik, fel sem merült, hogy húsvét előtt bárhova utaznánk vele. Jönnek anyósék majd, már mondták is, hogy legalább havonta eljönnek majd, pedig nem szeretnek utazni és vonattal jönnek.
2013. szept. 15. 11:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Csak az autós kérdésre válaszolok: Biztos nem vinném el, nem csak azért mert a kis hátának nem jó a bébihordó ennyi időn keresztül, hanem azért sem, mert nekik tényleg kevesebb macera lenne hozzátok utazni, mint fordítva.
2013. szept. 15. 11:22
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem is fogok útnak indulni télen,még 2hónapossal sem karácsonykor.Ebből persze oltári sértődés lesz,de első a baba.Áruházba majd meg oldom hogy ne kelljen elvinni,ha mégis,akkor textil pelus a hordozóra,..!Biztos nem fog megsértődni a picurim ha karácsonyra ő kisebb ajándékot kap mint a testvérei.:-)
2013. szept. 15. 11:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem előreláthatólag 3-5 hetes lesz a babám karácsonykor, és már most szóltam a családnak , hogy biztos nem megyünk a 80 km-re lévő szülői házba.legfeljebb ők jönnek egy nap látogatóba.A szüleim és testvéreim már jöhetnek ahogy kijövünk s kórházból.Mások talán 2 hónapos korában. Vásárolni nem viszem magammal.Majd apukájára bízom a dolgot vagy az élelmiszer eket a Tesco házhozszállítással megoldom. Karácsonyi ajándékról még gőzöm sincs. :)))
2013. szept. 15. 17:21
 15/15 anonim ***** válasza:

Após jött már első héten.Mivel mások messze vannak,ők így 1-2hós korában jöttek kb.Nem mennék nagybevásárolni vele,mert ilyenkor még össze-vissza van a cicizés stb.

Autóút?Hát abban meg lehet etetni szóval.Semmit nem vennék karácsonyra,úgysem érdekli még.Max csörgőt esetleg.

2013. szept. 16. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!